De stormschade is m.i. snel en correct afgehandeld.
Via Email vlotte en duidelijke correspondentie. Correcte afhandeling en ontvangen uitgekeerd schadebedrag
Duidelijke hulp bij hele procedure. De problemen Kwamen van de tegenpartij.
Snel een adequaat opgepakt, goede service en snel afgehandeld.
gewoon goed al meer dan 46 jaar
goed bereikbaar en snelle correcte afhandeling
Snel, altijd bekende medewerkers
Nette en duidelijke afhandeling. Ik ben zeer tevreden over over uw werkwijze. Dus alles is wat mij betreft snel en prima geregeld. Bedankt voor de fijne service en snelle afhandeling.
Schade is altijd vervelend, maar als je binnen een paar dagen (op zondag zelfs !) de afhandeling krijgt en nog geen week later het geld op je rekening, dan is dat een super service !! Bedankt !!
Na telefonisch kontakt over de schade werd het binnen een paar dagen afgehandeld. Zijn al jaren klant van jullie
De Heer en partners heeft mensen aan het werk met een luisterend oor.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen en de Heer Verzekeringen houden zich aan hun woord.
zeer positief. Snel en accuraat geholpen
Snelle afhandeling vriendelijk personeel en zeer behulpzaam ik ben al jaren een zeer tevreden klant