Zeer snel afgehandeld!
Snelheid en duidelijk zijn jullie belangrijkste troeven.
wij zijn op zeer correcte manier geholpen bij de afhandeling van de schade. Onze hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groeten, Johan en Coby Bloemendaal Hoenderdos
Snelle afhandeling vd schade, de gemaakte kosten werden vlot overgemaakt.
Ik ervaar DH altijd als een zeer prettig tussenpersoon. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik heb altijd het gevoel dat ik goed geholpen word.
Een vlotte afhandeling van de schade en snelle uitkering van het schadebedrag.
Prima geholpen en op de hoogte gehouden door Debbie de Boer van de schadeafdeling.
Alles is goed verlopen.
Makkelijk in te dienen
Het ging duidelijk en snel
Bedankt voor de snelle afwikkeling van deze schade.
Goed advies, en duidelijk afgehandeld. Aan alle kanten behulpzaam en vriendelijk. Een ruime voldoende voor dit Kantoor v/d Heer.
Na 2 telefoontje digitaal schade formulier ontvangen ingevuld en later na ontvangst van formulier gemaild. Bevestiging van ontvangst gehad en na 2 weken was schade afgehandeld.
Snelle adequate afhandeling van de schade
De schade gemeld en werd gemeld via internet, daarna zonder problemen via het schadebedrijf Centraal afgehandeld. Top.
Onze ervaring met De Heer en Partners is in de loop der jaren zeer positief
redelijk snelle afhandeling
weinig zelf te regelen, alles is zonder mijn tussenkomst afgehandeld.