Ruitschade veroorzaakt door storm na aanmelding gelijk in behandeling genomen met positief resultaat.
Relatief kleine schade snel en zonder uitgebreid (door)vragen afgehandeld; al heel snel stond de vergoeding op mijn rekening. Aandachtspuntje: ik heb helemaal geen correspondentie gezien...
Bedankt voor uw reactie. U geeft aan geen correspondentie te hebben ontvangen. Per email hebben wij u op 5 januari geïnformeerd over de uitkering. Wij begrijpen dat u dit bericht echter niet heeft ontvangen. Wij hebben de mail zojuist nogmaals aan u verzonden. Het eigen risico dat de maatschappij hanteert is standaard ongeacht de omvang van het schadebedrag. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.
Snelle afwikkeling en duidelijke communicatie!
zie de rapport cijfers,is verder niets aan toe te voegen.
Prima uitgelegd hoe het proces werkt en ook dat de buren zelf de schade van de omgevallen boom bij de eigen verzekering moet claimen. Dat wisten wij en de buren niet.
Altijd prettig contact met De Heer verzekering. En snel opgelost
Prima afgewikkeld.
Ik wist niet zeker of ik voor deze schade verzekerd was. Uw medewerkster heeft dat snel uitgezocht en binnen 5 minuten had ik per email het in te vullen schadeformulier binnen. Na indiening van de stukken ontving ik al na één (!!) dag een bericht van uitkering. Ik ben niet snel van een schade claimen, maar weet weer waarom ik destijds gekozen heb voor de Heer & Partners. Service met een hoofdletter "S".
Voor het eerst via de app mobiel schade melden en dat werkt zeer goed.
Snelle manier van aanleveren, geen moeilijke vragen te beantwoorden, supersnelle afwikkeling van de uitbetaling
Altijd behulpzaam. Ook in het buitenland snel geholpen. Contact is persoonlijk. Erg fijn.
communicatie was snel via mail. Schadeclaim binnen 24 uur afgehandeld.
prima ervaring met De heer Verzekering.
geen onzekerheid wist snel wat ik kon verwachten, zodat ik de schade kon laten maken.
Snelle reactie en vlotte afhandeling.
Alles naar tevredenheid bedankt prettige feestdagen
Vriendelijke en snelle afhandeling van de schade.
Claim is eenvoudig, snel en goed afgehandeld