Fantastisch....
Schade is snel en correct behandeling.
Jullie hebben het snel en positief afgehandeld
geen klachten; netjes afgehandeld
Prima meegedacht en veel begrip door de verzekering. Complimenten! zo hoort het.
Zie bovenstaande tienen
Goed,netjes en snel geholpen. Ook kwamen jullie duidelijk voor mijn belangen op.
Alles is goed verlopen.
We zijn zeer tevreden over de afhandeling van de schade. Debbie, Richard en Karin zijn altijd direct te bereiken en betrokken bij onze vragen om hulp.
Vriendelijk en snel afgehandeld.
Ons verzoek voor reparatie van onze Ipad bij Apple store werd afgewezen. Werden doorgestuurd naar een ander adres in Haarlem. Na contact met de heer inzake advies Apple store (scherm kon volgens hun niet goed gerepareerd worden) werd ons verzekerd dat dit goed zou gaan. We konden snel terecht, reparatie zou 1 werkdag duren. Dit werd meer dan een week met allerlei excuses over goedkeuring nog niet gehad enzo. Ipad retour en helaas blijkt exact aan de hand wat al voorspeld was door Apple Store. Een rare verlichting van het scherm. Niet te doen. Gemeld aan de Heer en tot heden geen enkele reactie. Wel een dag later het geld op de rekening. Had liever een goed gerepareerde Ipad gehad !!!
Wij vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde reparatie. Onze ervaringen, en de ervaringen van onze relaties, met deze reparateur zijn uitstekend te noemen. Het betreurt ons dan ook dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde reparatie. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij contact gehad met de directeur van het herstelbedrijf. Zij waren er niet van op de hoogte dat de reparatie niet naar tevredenheid is uitgevoerd en betreuren dit ten zeerste. Het herstelbedrijf is graag bereid om een en ander alsnog naar uw tevredenheid op te lossen. Indien gewenst kunt u hiervoor contact opnemen met het herstelbedrijf. De contactgegevens sturen wij u ook per mail toe. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ga ervan uit dit alsnog naar tevredenheid zal worden opgelost.
de afhandeling werd op een prettige en snelle manier geregeld
Prima verzekering zelf geen omkijken alles word door de heer en partners geregeld .
Heel correct
Gewoon goed
Gewoon goed en duidelijk.