Snelle en heldere afwikkeling

Na het annuleren van de vakantie door positief testen op Corona is na het invullen van het schadeformulier de reissom binnen enkele dagen gerestitueerd.

Sympathieke behandeling

Prettige ervaring na inbraak in mijn huis. Gestolen sieraden toch groot gedeelte vergoed gekregen. Ben ik blij mee.

Duidelijk uiteengezet wat de consequentie is bij reparatie

Duidelijk aangegeven dat de reparatie gevolgen heeft voor mijnno-claim. Op basis van deze info besloten de schade te laten repareren.

Snelle afhandeling

Uitermate vriendelijk en professioneel

De medewerkers van de Heer zijn voorkomend, vriendelijk en weten waar ze over spreken.

To the point, correct.

Schade veroorzaken aan andermans eigendom is vervelend. Om de gedupeerden zo snel mogelijk van dienst te zijn heb ik meteen een vervangend item gekocht zonder af te wachten of het gedekt zou worden. Het ging om een gebroken bloempot die ik kon vervangen door de aankoop van een nieuw exemplaar. Kosten ongeveer € 80,-. Pas daarna heb ik een aanvraag ingediend bij de verzekeraar. Het online formulier naar waarheid ingevuld, wat overigens best een klus is. De volgende dag al bericht dat de schade gedekt werd. Of het misschien om een relatief klein bedrag ging weet ik niet. Ik was verrast over de vlotte afhandeling.

Top!

Zeer snelle en adequate medewerkers.

Schade super afgehandeld

Eén mailtje met schadeformulier en foto's van de schade naar de Heer en alles was geregeld. Prima info via e-mail vanaf de schade melding tot en met de uitbetaling van de kosten aan de schadehersteller. Al vele jaren ZEER tevreden!

vlotte afhandeling

gemakkelijk te bereiken

zee vriendelijk geholpen .

prima geholpen snelle afwikkeling schade .

Verwacht en prima af gewikkeld!

Ondanks corona en de reeds bijna 2 jaar geleden gedane schademelding, nu na herstel van de waterlekkageschade, een vlotte afwikkeling, chapeau!

Ik voelde mij ontzorgt

Stomme aanrijding. Lelijk schade aan een door mij zeer geliefd voertuig. Mooi opgelost. Fijn dat dit ik een verzekering heb die ook nog contacten heeft met schadehersteller in de buurt.

Zoals altijd vriendelijk geholpen, goede service ensnelle afwerking van de schade! Zeer tevreden!

Wederom snelle service, duidelijke uitleg, zowel telefonisch als via mail keurig te woord gestaan en geholpen. Afwerking en uitbetaling van de schade na een week! Heel tevreden!

bereikt wat moest maar voor verbetering vatbaar

ik ben niet teruggebeld over wat er ging gebeuren, 2 dagen later werd ik door de verzekering gebeld en is het probleem opgelost.

Vlot

Bijzonder vlotte afhandeling en vriendelijkheid

Fijne behulpzame medewerkers

Ik wordt altijd snel en goed geholpen.

Schade ingediend en dit werd zeer snel opgepakt en geregeld!

Gewoon prima geregeld

Vanaf de melding van de schade tot aan de financiële afhandeling van de reparatie is alles transparant en gewoon goed geregeld

De afhandeling van onze financiële waterschade is snel en uiterst correct geschied. Wij zijn er zeer content mee!

Service zeer goed

Ben ruim 40 jaar klant.

De Heer verzorgt netjes de verzekeringen

Alle verzekeringen onder één dak. Wel zo makkelijk en betalen in termijnen. Dus je weet elke maand waar je aan toe bent.

Ik ben snel en goed geholpen

Prima afhandeling en ondersteuning wanneer nodig.

Ik word altijd blij van de Heer Verzekeringen. Ze denken met je mee.

Heel positief. Snel gehandeld bij de schade.

Vriendelijk te woord gestaan. Snel het schadebedrag terug gekregen. Heel fijn.

Snelle ondersteuning, dank daarvoor!

Snel doorgestuurd naar een schadebedrijf. Goed geïnformeerd over de consequenties i.v.m. de all-risk no claim..

Rijksstraatweg 269

2024DH Haarlem