uiteindelijk was de afwerking van de schade snel
ondanks dat de schade exoert van de Giudse langs is geweest, eistte de Heer alsnog een ingevuld schade formulier, hierdoor stagneerde de afhandeling ?! haal deze domme handeling er tussenuit, wij hadden al genoeg te stellen na 2 inbraken binnen 8 dagen, enig inlevingsvermogen van een meneer aan de telefoon was ver te zoeken, hij hield zich alleen aan de regels. hoezo een fijn en goed tussenpersoon?!
Geachte heer/mevrouw, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de afwikkeling van uw schade. U geeft aan het erg vervelend te vinden dat De Heer alsnog verzocht om een ingevuld schadeformulier. Aangezien wij deze na ons eerste verzoek nog niet hadden ontvangen hebben wij hier inderdaad nogmaals om verzocht. Wij hadden namelijk bericht gekregen van De Goudse dat zij pas na ontvangst van het schadeformulier tot uitkering zouden overgaan. Aan de hand hiervan hebben wij u geïnformeerd en gevraagd om alsnog het schadeformulier in te vullen zoals gevraagd in de bevestiging van uw schade. Dit mede om een vlotte afwikkeling te bewerkstelligen. Bij alle verzekeraars wordt een ingevuld schadeformulier beschouwd als de officiële aanmelding van een schade. Wij hopen u hiermee voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en zijn ons uiteraard bewust van de rompslomp en emoties die gepaard kunnen gaan bij een schade.
TOP
De zoveelste keer (in c. 40 jaar) dat ik niets dat lof heb. Direct en adequaat en vriendelijk en informatief geholpen. Wat wil je nog meer. Als oud-lerares zeg ik: tien met een griffel.
altijd vriendelijke mensen
Vriendelijke en deskundige informatie bij aanmelding van de schade.Vlotte en correcte afhandeling
Vlotte afhandeling en prettig contact
Dit was een simpele schadeafhandeling.
Vanuit buitenland heb ik de aangifte van de inbraak in mijn auto bij de politie en jullie (met wat hulp van de buurman die alles ter plekke heeft geregeld voor mij) met gemak online kunnen regelen. Terug van vakantie stond de auto ook weer klaar. Klasse! Blijft natuurlijk dat een ander met zijn p....... van jouw spullen af moet blijven.
mijn deel van de schade is vlot en zonder problemen afgehandeld.
Altijd korrekt.snelle afhandelingen,100% tevreden,vakkundig personeel,in dienst,
Fantastisch dat direct na de aanrijding in de stromende regen het kantoor mij op mijn gemak stelde en direct alle gegevens kon door geven. Grandioos dat we onze vakantie door konden zetten.
De schadeafhandeling ging zéér nauwkeurig en snel.
de schade-afhandeling verliep uiterst correct, snel en efficient. Helemaal top!!!
Netjes behandeld