de mensen zijn altijd correct en zeer klant vriendelijk
vriendelijke behandeling. Snel in contact met de betreffende medewerker
Bedankt voor uw reactie. Waarschijnlijk berust dit op een misverstand. Op 16 oktober jl. hebben wij u reeds schriftelijk geïnformeerd dat het eigen risico is verhaald. Het eigen risico is op 16 oktober aan u overgemaakt en op 19 oktober al bij ons afgeschreven. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag.
De schade moet nog gebeuren. Ds nog beoordeling. Voor de rest altijd goed geholpen.
Een mailtje met de mededeling dat ik glasschade had, en me afvroeg hoe dit aan te pakken werd direct en duidelijk beantwoord, incl. een link naar het online schadeformulier. Nadat ik de nota's en een verantwoording van de arbeidstijd rond had en deze (op een zondag!) samen met het formulier had geupload kreeg ik direct op maandagochtend per mail akkoord voor uitbetaling van het schadebedrag, dat de dag erna al op mijn rekening stond. Super!
Snel & adequaat
Zeer snelle afhandeling van de brandschade. Maandaghtend schade gemeld, direct schadeformulier ontvangen. Maandagavond schadeformulier ingestuurd en de volgende dag om 08:20 uur bevestiging van afhandeling en 2 dagen daarna schadebedrag uitgekeerd. Zeer snelle afhandeling
dit was de eerste keer en heb het ervaren dat ik snel ben geholpen en snel mijn geld heb gekregen
Schademelding via internet aangemeld, volgende dag was de schade al verwerkt. De dag hierop was de schade al uitbetaald
Snel afgehandeld en positief
Persoonlijk helder contact, snelle afhandeling
Vriendelijke afhandeling. Wordt meegedacht.
Wederom vlot afgehandeld !
Correct afgehandeld