Een menselijke benadering en inlevensvermogen helpen direct en indirect bij de afwikkeling van een schade. Wij hebben dit als maximaal ervaren en zijn blij dat wij destijds voor De Heer Verzekeringen hebben gekozen.
accuraat en snel
Mijn eerste contact was met mevr, Debby de Boer. Zeer vriendelijk meelevend duidelijk over de te volgen procedure. Daarna verliep het gestrromlijnd
Zeer meedenkende medewerkers dit is het hele De Heer team al jaren!
Super klant gericht
Super klant gericht
Snel afgehandeld, goed te woord gestaan door medewerkers.
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling en met name de zeer snelle betaling. U lijkt Klaverblad wel want daar heb ik persoonlijk ook goede ervaringen mee. Binnenkort nemen wij met U contact op om onze risico's nog beter met U af te stemmen. U bent waarlijk een ' de Heer'. Arnold Vogelaar Voorzitter NVRA
vriendelijk te woord gestaan
Snel, efficiënte communicatie. Duidelijke informatie per mail en telefonisch. Snelle afhandeling en uitbetaling. ter informatie het betreft hier een schadegeval van mijn moeder welke ik voor haar heb behandeld.
Kan niet anders zeggen, dat ik zeer tevreden ben met de snelle afhandeling van mijn schadeclaim, en de uitbetaling daarvan.
schade gemeld duidelijke uitleg. En snel afgehandeld. Dank.
Perfect verzekeringskantoor
Snelle afhandeling en directe actie- prima.
Wij zijn ontzettend snel geholpen dn konden het daarom snel afhandelen. Onze dank daarvoor!
Prima sevice
SINDS VELE JAREN ZIJN WE ZEER TEVREDEN MET UW DIENSTVERLENING
Een snelle en efficiënte afhandeling van mijn schadeclaim.
De schade was binnen 24 in behandeling genomen en afgehandeld. Helemaal goed gedaan dus!
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Uiteraard is het ook altijd mogelijk om de benodigde bescheiden per post toe te sturen. U kunt altijd de keuze maken die voor u het prettigste is.
na een jarenlange relatie met het kantoor zijn wij nog steeds erg tevreden