Snelle en accurate afhandeling van de schade.
Complimenten aan de heer Brouwer voor de afhandeling..
Super snel afgehandeld en zeer tevreden
Zeer goed geholpen door de schade afdeling
De schade afhandeling is in een record tijd gedaan. Ik kan iedereen de Heer aanraden.
Snel en adequaat gereageerd op de schademelding.
Ben keurig op de hoogte gehouden betreffende de afwikkeling van de schade van de tegenpartij. Had zelf nl. geen schade.
Ik kreeg een duidelijke uitleg en het bedrag werd zeer snel uitgekeerd! Fijn dat het via een vaste persoon liep.
Goede relatie al vele jaren.
Super! Bedankt.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling, sorry dat het iets te lang duurder voor dat ik het formulier retour heb gezonden, beetje druk.
Suggestie Hoewel het impliciet duidelijk moet zijn dat een en ander geen gevolgen heeft voor mijn bonus-malusladder zou het toch pretiig zijn als dit expliciet gemeld werd./
al mijn vragen werden netjes uitgelegd en er werd ook voldoende tijd voor genomen
Nette en snelle afhandeling van de shade
Snel geholpen, geld stond dezelfde dag op mijn rekening!
Tot nu toe(2 maanden) is alles naar tevredenheid gegaan
Die paar schades die een mens heeft moeten snel en goed opgelost worden. Dat is bij De Heer absoluut het geval. Uitstekende service bij het afhandelen van mijn glasschade.
Ik ben snel en netjes geholpen, maar ben ook niet voor niks al jaren verzekerd bij de heer en partners, top bedrijf.
Alles snel afgejhndeld
Telefonisch schade gemeld, per omgaande schadeformulier gemaild. Ingevuld, foto's erbij, teruggestuurd. Direct weer een mail voor ontvangst en daarna de schade heel snel uitgekeerd. Heer en Partners, top.
Vele tientallen jaren verzorgt De Heer/ vroeger onder de naam Dahlkamp, mijn zaken tot grote tevredenheid.