zeer snel en professioneel geregeld, prima!
Een correcte doorverwijzing naar de juiste persoon die de schade kon afhandelen. Nog dezelfde dag kreeg ik bericht dat de schade aan de hersteller was betaald. Super service.Hele aangename en snelle afhandeling. Ik ben geloof ik al 37 jaar klant van u en ben altijd goed en correct behandeld.
E-mail verzonden over schade. Binnen een half uur een telefonische reactie !! Direct gezegd wat te doen.
Zit al mijn hele verzekerde leven bij De Heer. Geen klachten altijd top service.
Gewoon al jaren goed
Het is fijn te merken dat er goed meegedacht wordt, in mijn geval was het niet zo vanzelfsprekend dat de schade vergoed zou worden, maar gelukkig is dit wel gebeurt ! Erg tevreden dus,
Bij schade altijd berijkbaar Ook telefoongesprek
Vakkundig, snel en duidelijk, kortom een zeer prettige ervaring. Kost al genoeg energie en tijd als er schade is.
Prima communicatie en afhandeling.
Keurig afgehandeld. Een tussentijdse berichtgeving heb ik gemist
Wederom vlot geregeld !
Alles is snel en goed afgehandeld
Uiteindelijk heb ik zelf met de expert van de Verzekering onderhandeld en daarom is er een nog redelijke vergoeding uitgekomen.
Goede service,dit stel ik erg op prijs. Adequate behandeling van vragen en problemen duidelijkheid prima afhandeling. Ik ben zeer tevreden klachten worden snel opgelost snelle reactie terug fijn contact. Andere bedrijven kunnen een voorbeeld nemen.
Snel en goed afgehandeld
Schade gemakkelijk in kunnen dienen en zeer correct afgehandeld.
Keurig en snel.
Prima.
Ik vind jullie zeer klant vriendelijk en erg behulpzaam bij het in vullen van de schade voorformulier