snel geholpen en afgehandeld.
Na aanmelding van de schade was het afgehandeld binnen 10 sagen. ..Prima geregeld.
Zolang wij klant zijn bij de Heer,worden wij naar volle tevredenheid door iedereen behandeld.
Ik ervaarde een klantvriendelijke behandeling. Heel belangrijk. Daarnaast veel kennis van zaken bij de behandelaar van de schade (Richard). Ook de snelle aanpak van het probleem (waterschade) was fijn.
Goed bereikbaar, snelle feedback.
Prettig te woord gestaan.
snel en correct afgehandeld
In een "vloek en een zucht" snel en goed geregeld, meer kan ik er niet over zeggen.
Ik ben zeer te voeden. Is ook snel afgehandeld.
Zeer snelle afhandeling en reacties op emails.
Vriendelijke mensen en hebben op elke vraag duidelijk antwoord
Uitstekende afhandeling van de schade.
Wij hebben zelden schade, maar als wij schade hebben wordt deze naar tevredenheid opgelost.
Word of werd altijd in zake kundig geholpen en te woord gestaan . met vr gr ted en mar v d putten
je bent geen nummer maar en persoon
de formulieren op de website zijn duidelijk en maken het proces voor schademelding een stuk sneller.
Snel en duidelijke afhandeling van mijn gemelde schade. Ik ben dan ook zeer tevreden over de heer &partners .
Al jaren een perfecte afhandeling van al mijn schades.
We werden vriendelijk geholpen en de de schade afhandeling was super snel geregeld
Zeer goed is alles afgehandeld en besproken Mijn complimenten