Altijd top service.
Een zeer snelle, vriendelijke afhandeling. Mijn complimenten!
ik kan niet anders zeggen dat mijn schade op een buitengewoon vriendelijke en adequate manier is afgehandeld. Dank hiervoor.
Uiterst bekwame en snelle afhandeling
Gewoon plezierige mensen die mij begrijpelijk en vriendelijk te woord stonden.
snelle afhandeling en met zorg begeleidt
Contact was goed
Bedankt voor uw reactie. Uit uw bericht maken wij op dat u ons per mail verzonden uitkeringsbericht niet heeft ontvangen. Wij hebben de schade direct na ontvangst van uw stukken afgewikkeld en betaald. Wij zullen het uitkeringsbericht nogmaals per post aan u verzenden.
Vakkundig, vlot , snel, geruststellend voor degene die geholpen wordt.
Het geheel kon lijken op fraude maar deze samenloop is onvoorspelbaar Daarom een pluim voor de afwerking
Binnen een paar uur was alles geregeld. Snelle service!
vriendelijke behandeling
Altijd vriendelijk, duidelijk en bereikbaar.
De schade is snel en efficient behandeld en binnen zeer korte termijn uitbetaald. De auto was nl. Totalloss.
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn schade.
Ik werd heel netjes en vriendelijk te woord gestaan en omdat ik een maand wegging en het niet daar voor kon laten herstellen had ik daar even een vraag over. Het kon gewoon na mijn vakantie hersteld worden helemaal geen probleem. Ik ben erg tevreden over het meedenken van de afdeling die dit behandeld.
Goed geregeld via de heer en partners,maar misschien iets meer druk uit oefenen op de verzekering .
Persoonlijk begrijp ik niet waarom ik respons moet geven. Ik heb alleen korte uitleg gevraagd over afhandeling en heb een schade forulier gevraagd. Alle vragen kunnen geen antwoord krijgen omdat ze niet aan de orde zijn geweest. Op al deze antwoorden relaterend kan ik dan ook niet op de laatste aanbeveling vraag niet met ja of nee beantwoorden. Misschien neutraal toevoegen?
Heb nog nooit eerder een schade hoeven melden maar deze schade heel snel afgehandeld.
Wij zijn erg tevreden over de afhandeling.
Onze uit een garagebox gestolen spullen zijn zelfs zonder aankoopbewijs o.i.d. vergoed. Het idee om vergelijkbare spullen via Marktplaats uit te printen voor waardebepaling is ronduit briljant. Binnen twee dagen stond het geld op de rekening! We waren altijd al erg tevreden over De Heer, maar nu nóg meer.
Door de jaren heen zijn onze schades op een heel goede manier afgehandeld. Gelukkig waren het er niet veel. Contacten gaan snel, antwoorden zijn duidelijk en het gaat zoals afgesproken.
tekst en uitleg prima, klantvriendelijk