Prima verlopen ! Dank jullie wel !
hele goede ervaring
Heel service gericht. Snelle en adequate reactie. Snelle afhandeling. Je voelt je gehoord en hoeft niet voor alles een bewijs hebben.
Positieve beoordeling van mij. Vooral door snelle en goede afhandeling
Ik ben zeer tevreden over mijn contacten met uw firma.
werd snel geregeld en snel uitbetaald.
Snelle afhandeling van de schade.
duidelijk en snel.korte lijnen en snel uitbetaald
Het gedoe met eigen risico als je de auto brengt buiten gestuurde schade Volgens mij is nog steeds 1x eigen risico niet terug betaald?
Prima en ben uiterst tevrede over de heer & partners.
ikheb totaal geen informatie ontvangen nadat ik aangifte heb gedaan van een door mij veroorzaakte schade. Ik kwam pas na ontvangst van mijn factuur voor 2014 tot de ontdekking dat er door tegenpartij schade was geclaimd. Ik ben bijzonder teleurgesteld dat ik niet direct ben geïformeerd van de stand van zaken. Afhandeling van mijn eigen schade is daarna wel vlot afgehandeld.
Bedankt voor uw reactie. Jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over de informatie verstrekking. De schade is door uw tegenpartij pas in een laat stadium bij ons ingediend. Mede als gevolg hiervan is besloten om dit uitkeringsbericht te combineren met de afwikkeling van uw eigen casco-schade. Uiteraard zullen wij in het vervolg rekening houden met uw reactie waarvoor onze dank.
Vertrouwd en degelijk als gebruikelijk.
Schademelding snel en tot volle tevredenheid afgehandeld.