De aanrijding die ik 16 januari jl gehad heb met de heer de Kempenaer, hebben jullie (Richard Brouwer) mij waanzinnig goed geholpen en waren jullie altijd bereikbaar en beantwoorden jullie intens snel mijn vragen! Ik voelde me erg gesteund! Jullie hebben mij doorgestuurd naar Europrotector en ik ben Richard Brouwer erg dankbaar voor zijn hulp en medeleven!
Zeer snel en adequaat opgepakt! Altijd prettig bij schade.
Vlotte afhandeling, geen gezeur, snelle betaling. Wij zaten hiervoor bij Centraal Beheer (vorige woningen) waar altijd veel gedoe kregen mbt het verhalen van schade.
Snelle duidelijke afhandeling. Met andere worden; zeer tevreden.
Super snelle en correcte afhandeling van de schade, medewerkers zijn uiterst professioneel . Al jaren klant bij de Heer en altijd na tevredenheid geholpen .
Goede afhandeling van de schade, vriendelijk personeel.
Het is altijd vervelend als er schade ontstaat. Wij werden gerust gesteld en het werd snel opgelost.
Vriendelijke (meelevende) reactie op de schademelding.
Je wordt in duidelijke taal verteld hoe het met de schade was gesteld mbt eigen risico en verdere afhandeling. De schade wordt snel en vakkundig behandelt zodat je weet waarvan aan toe bent!
Nog niet alle schades zijn uitgekeerd, vanwege meerdere schades en nog geen offertes mijnerzijds.
Prima uitleg, duidelijke taal, prima service!
Goed en snel geregeld
Prettig ontvangen op kantoor met een kopje koffie. Geholpen bij het invullen v.d. schade.
Snelle en correcte afhandeling zoals we gewend zijn bij De Heer.
n.v.t
uitstekende service!
Geachte heer/mevrouw, de afgelopen keer (en de overige keren daarvoor) is alles zeer naar wens verlopen. Alles werd snel afgehandeld. Kortom, zeer tevreden. Met vriendelijke groeten, Frances Vessies