Mijn schade werd snel behandeld en goed opgelost. Ik ben al jaren bijzonder tevreden.

Teleurstellend

Laat ik beginnen met dat ik tot voor kort zeer tevreden was over jullie maar de laatste tijd toch wat minder. Het heeft bijna een half jaar geduurd voor mijn schade is afgewikkeld. Ik werd hier vrijdag 29 mei nog over gebeld. Vervolgens zou er dinsdag 2 of woensdag 3 juni terug gebeld worden. Helaas.....er moet nog gebeld worden. Een half jaar geleden heb ik gebeld voor de automatische incasso van mijn AOV. Ik moet nog terug gebeld worden. Nu moet ik mijn autoverzekering aanpassen. Ik heb er eigenlijk weinig zin in, zal wel weer niet terug gebeld worden.

Super service!

Bereikbaarheid is uitstekend, service is super vriendelijk en meedenkend. Alles is snel geregeld.

Goed geregeld

Makkelijke afhandeling.

Goede, snelle service

Zelfs in deze tijd van thuiswerken, waardoor de bereikbaarheid vaak moeilijker wordt, neemt De Heer snel contact met je op en word je uitstekend geholpen.

Stabiele en zorgeloze dienstverlening

Ik ben nu z'n 20 jaar klant bij de Heer verzekeringen en regel eigenlijk alle verzekeringen en mijn hypotheek bij hen. Ben erg tevreden.

Super!

Goede service snelle afronding

Zeer tevreden, al 30 jaar lang!

Na brandschade zeer snelle acties door medewerkers van kantoor en schade-experts, in het bijzonder Richard en Ruud. Goede begeleiding, meedenkend, ontzorgend, goede opvolging van stand van zaken en vooral ook aandacht voor persoonlijk woord in tijden van 'veel gedoe'.

Snel

We hadden stormschade, alles perfect geregeld en snel geregeld.

Goede afwerking van de schade

Zeer goede behandeling door het personeel

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Tip, als een klant de verzekeringen volledig bij jullie heeft ondergebracht. Zorg aub voor ingevulde formulieren als er mutaties of aanvragen zijn. Kost misschien 10 min voor jullie. Voor de klant veel meer en ontzorgen zorgt voor langere klanten binding.

Vlotte afhandeling van schadeclaim

Vlotte afhandeling van schadeclaim.

al jaren goede tussen persoon

maken tijd om bij problemen alles goed en duidelijk op telossen

vriendelijk en duidelijk

Telefonisch was lastig, maar per mail alles goed en vlot verlopen.

Vriendelijk aan de telefoon en heel behulpzaam.

Duidelijke uitleg en snelle besluiten.

Snel en correct

Goed geregeld

Schade snel afgehandeld

Vlotte afhandeling

Slechte koffie op kantoor, dat is voor verbetering vatbaar!

uitstekende en snelle service bij afhandeling auto schade!

Met andere polissen hebben we gelukkig nooit ervaringen met De Heer gehad!

Goede afwikkeling van de zaak

Goede afwikkeling van de zaak.

Prima afwikkeling van de schade aan mijn auto.

Rechtstreeks alles afgewikkeld met de reparateur.

Perfect geholpen

Ik ben perfect geholpen de afhandeling ging heel vlot

Snel en prima geregeld

Rijksstraatweg 269