heel hartelijk dank voor uw reactie ! wij zijn er blij mee!
Ben geraakt door de deskundigheid en methodiek mbt het aanmeten van mijn orthopedische schoen(en). De schoen voor mijn gezonde voet, mag geen schoen heten: deze voelt als een tweede huid ! Voor mijn "probleem" voet zijn de klachten, na een kleine aanpassing, voor 90 % opgelost !! En dat na jarenlang met meer en ook weer minder , pijn rondgelopen te hebben.. Ook tekst en uitleg in de verschillende stadia werden voldoende gegeven. Kortom: een aanrader !
hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie! wij zijn er blij mee!
Staat a;tijd klaar. Geef goed advies, ook al wil de klant soms wat anders horen.
Dank u wel voor uw reactie!
dank u wel dat u de moeite hebt genomen om deze beoordeling in te vullen !
Snelle en deskundige aanpassing aan mijn schoenen, heb dit bij een ander nooit zo ervaren.
dank u wel voor uw reactie ! wij zijn er heel blij mee
Gezellige en deskundige organisatie die kwaliteit levert!!!
dank u wel voor de beoordeling !
dank u wel voor uw reactie!
altijd goed bereikbaar, goede service, fatsoenlijke afhandeling, vriendelijke omgang
Mijn contact is gegaan via Dennis. Zeer kundige en zeer vriendelijke man. Altijd bereid om advies te geven en het advies dat hij geeft is zeer goed. Ik zal dan ook zeer zeker iemand die aangepaste schoenen of dergelijke nodig heeft doorverwijzen naar hem.
Alles prima
Alhoewel de eerste keer schoenen van Engelen Banziger zijn wij mede door de komst van Dennis,(die wij kenden) zeer tevreden
Klantvriendelijk , vakmanschap uitstekend!
Bepalen in onderling overleg wat de klant nodig heeft en realiseren dit.
perfectie
goed.
mijn ervaring is goed, ik kan mijn wensen kenbaar maken die dan ook goed uit gevoerd worden,dat is voor mij belangrijk.
Ik heb 2 jaar last gehad van fasciitis plantaris, waarvan 4 maanden met veel klachten en pijn. Ik ben werkzaam bij Defensie en heb daar tot 4 maal toe, zolen laten aanmeten echter zij konden niet de juiste voor mij maken. Ik heb toen besloten om een bedrijf in de burger maatschappij te zoeken en ben zo bij Engelen-Banziger terecht gekomen. Mijn zolen die ik hier heb laten aanmeten zijn geweldig! Mijn klachten verminderde al na twee dagen en inmiddels loop ik al zonder pijn. Bedankt voor de deskundigheid en klantvriendelijkheid!
Giulia, bedankt voor je reactie ! Fijn dat het nu zo goed gaat !
Heb dit met instemming van mijn vrouw, de echte klant, ingevuld. Weet niet wat hier met toegevoegde waarde wordt bedoeld, vandaar nvt. Informele sfeer in omgang (op gemak voelen) zonder afbreuk te doen aan het streven naar het vervaardigen van een volmaakt product.
Wij zijn blij met uw reactie!
zeer vriendelijke en kundige mensen. Zelfs op zaterdag goed geholpen daar ik door mijn werk niet op normale werkdagen kan.
bedankt voor het reageren!
ik ben pas een half jaar klant bij engelen-banziger. Bezoeken tot dusverre bij azm.. Nadeel is dat dit alleen op dinsdagmorgen. Positief over deskundigheid van dennis gisbers, ik al langere tijd ken, bij vorige werkgever.
dank u wel, voor uw reactie!
Goed en correct geholpen
dank u wel ,voor het invullen van de enquete
Bij engelen-banziger zijn mijn eerste schoenen gemaakt en ben er zeer tevreden over ook nemen ze er echt de tijd om over de wensen die ik heb over mijn schoenen en zij doen echt hun best om daar aan te voldoen. Ik ben zeer tevreden.
dank u wel, voor u reactie!
Herderstraat 25
6101VK Echt
Als orthopedisch schoentechnisch bedrijf dragen wij zorg voor een passende oplossing bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten waarbij we verder gaan dan alleen maar leverancier zijn. Met deskundigheid, services en preventief advies werken wij aan de oplossing van jouw probleem.