word samen met klant bekeken, om een zo een goede en trendy/modieuse schoen te maken.Wat in de mogelijkheden haalbaar is.
beste mevr G, als het goed is wordt er altijd een afspraak gemaakt om 6 weken na levering nog een controle uit te voeren. u mag ook altijd zelf bellen voor een afspraak voor controle, dit is altijd op korte termijn mogelijk
zeer professioneel en kundige mensen
Gewoon geweldig. Zeer goede, leuke en deskundige Dennis
dank u wel voor de moeite om de beoordeling in te vullen !
Jos en Wilma bedankt voor de geweldige service. De schoenen zijn echt gewedig mooi gemaakt. Dit zijn nu mn 3e paar en ze overtreffen zich steeds weer. Nogmaals bedankt en tot de vlgd keer. Gr kevin
Dank u wel voor deze mooie beoordeling !
Prettig bedrijf met correcte/gedreven medewerkers. Zie bovenstaande waardering.
Beste mijnheer O, Misschien is hier een misverstand ontstaan. De schoenen worden door ons altijd met een beschermlaag (ingespoten) afgeleverd. maar door het dragen (en Poetsen)zal deze laag verdwijnen. Hierdoor is het noodzakelijk dat u zelf van tijd tot tijd ook de schoenen nog eens opnieuw voorziet van een beschermlaag . De schoenen worden gefabriceerd van een eerste klas leersoort maar met regelmatig en goed onderhoud zullen ze zeker veel langer mooi blijven en het leer minder stug worden . diverse onderhoud producten hiervoor zijn bij ons verkrijgbaar .heeft u nog verdere vragen ,dan horen wij die graag !
Volle tevredenheid
dank u wel voor deze beoordeling ! wij zijn er blij mee
Ben reeds 2x terug geweest om de schoenen aan te passen, met veel geduld wordt er weer iets veranderd
beste mijnheer R, bedankt voor uw feed-back! Wij zullen blijven proberen om een beter resultaat te bereiken
Dank u wel voor het invullen van onze enquete ! wij zijn blij met uw reactie
Zeer tevreden en deskundig gemaakte orthopedische schoenen.
Beste mevr C, bedankt voor het invullen en fijn dat u zo tevreden bent !
De klant is koning
beste mijnh P, fijn dat u zo tevreden bent, alleen jammer dat de verwachtingen niet zo goed besproken zijn . Dat zullen we trachten te verbeteren
Super bedankt Dennis. De schoenen passen perfect, ik vind ze heel mooi en ik ben super blij dat ik ze heb voordat ik op vakantie ga.
Beste mevr L, fijn dat u zo blij bent met de schoenen en hopelijk hebt u een fijne vakantie !
We hebben al jarenlang ervaring met Engelen-Bänziger, omwille van het orthopedisch schoeisel van onze oudste zoon. We ervaren daarbij heel snelle en vakkundige service, men neemt ook alle tijd voor ons. Daarnaast is ook vermeldenswaardig dat we al jaren met dezelde contactpersonen te maken hebben, ze kennen ons, onze situatie en onze zoon op hun duimpje, waardoor het ook makkelijk communiceren is. We kunnen echt IEDEREEN het vakmanschap van dit bedrijf aanbevelen !
Snelle service. Binnen anderhalve week zijn mijn steunzolen aangemeten en klaar! Vriendelijk en prima vakmanschap!
Ik ben al meerdere jaren een zeer tevreden klant. Alles is bespreekbaar in goed overleg.
Ben zeer tevreden met mijn schoenen
Goede schoenen
Mevr K ,heel hartelijk dank voor het meewerken aan ons klanttevredenheidsonderzoek . We zijn blij met het resultaat !
bedankt voor het meewerken aan ons onderzoek . we zijn er blij mee
Mooie schoenen en goede service!
dank u wel voor uw beoordeling ! wij zijn er blij mee
Hebben voldoende tijd en oog voor de klant. Wordt een goed product geleverd en er is ook voldoende nazorg.
dank u wel voor deze uitgebreide beoordeling en fijn dat u zo tevreden bent .
Zeer vriendelijk en deskundige medewerker.Goede service Wordt rekening gehouden met de wensen van de client
dank u wel voor het invullen van de enquete ,en fijn dat u tevreden bent!
Eerste gesprek gehad met Jos. Daarna steeds geholpen door Dennis. Uitstekend door beide personen geholpen. Geen enkele opmerking in negatieve zin. Altijd correct in omgansvorm. Goede bereikbaarheid. Deskundig advies, vriendelijk en een prima product geleverd. Zeer goede pasvorm. Comfortabele schoenen. Vandaar mijn algemene beoordeling van een 9.
Beste mijnheer Hoes, bedankt voor de uitgebreide klantbeoordeling die u hebt gegeven . Fijn dat u zoveel moeite hebt gedaan en we zijn blij met de positieve beoordeling .
Top bedrijf!
Beste Alaine, Heel hartelijk dank voor je reageren en we zijn blij dat je zo tevreden bent !
Geheel tevreden.
Beste mijnheer Schouren, bedankt voor het beoordelen van ons bedrijf. Fijn dat u ons zo positief beoordeelt . We blijven ons best doen om dit resultaat te behouden .
Zeer goed!
bedankt voor de mooie beoordeling !
Herderstraat 25
6101VK Echt
Als orthopedisch schoentechnisch bedrijf dragen wij zorg voor een passende oplossing bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten waarbij we verder gaan dan alleen maar leverancier zijn. Met deskundigheid, services en preventief advies werken wij aan de oplossing van jouw probleem.