Goede lesgeving. Praktijk en theorie.
Fijne instructeurs met veel kennis en kwaliteit, flexibel met lessen inplannen en eventueel verzetten en maatwerk mogelijk! Super ervaring en dankbaar voor alle tips en hulp die ik heb gekregen!
Fijne ervaring
Een rijschool bezoek je om te leren rijden. En dat is wat gedaan is. Eerlijk, gedegen, ontspannen. Het leren rijden op de motor was prioriteit, het rijplezier de basis.
Men is duidelijk, heeft geduld en smeert je niks aan.
Ik ben tevreden en vind het netjes dat jullie mij kosteloos een 2de keer theorie lessen liet volgen
Ik heb de lessen en de begeleiding hierin als super prettig ervaren! Ik ben na geen enkele les zonder plezier naar huis gereden. Tijdens de examens voor mij hele prettige ondersteuning gekregen van Willeke, wat ik op die momenten ook erg nodig had. Ik stap vol plezier en vol vertrouwen op de motor! Bedankt voor de leerzame tijd!
Ik raad het iedereen aan
Gezellige instructeurs met veel kennis en kunde over de motoren. Duidelijke uitleg over de inhoud van de lessen, goede ligging van de lesschool, voldoende motorkleding. Ik zou dit zeker aanbevelen en heb dan ook een erg goede ervaring met deze verkeersschool. In september ga ik dan ook sowieso de sleutelcursus volgen. Aan te raden!!!
Kundige instructeurs, fijne lessen gehad en altijd op tijd. Ook aan de telefoon zijn ze zeer vriendelijk en ben ik altijd goed geholpen.
Het was lastig lessen in te plannen door de drukte. Echter was het wel een goede rijschool die goede lessen geeft.
Goede inschatting van aantal benodigde lessen, prima aanwijzingen van instructeur. Veel beschikbare kennis en kunde. Gewoon top. Bedankt!
8weken bij paullam en werdt ge zegt dát 8lessen nodig had en kans had om teslagen en ja hoor vandaag geslaagd voor rijbewijs bedankt Henk van paullam
Helaas na 2x zakken en 35 lessen bij Lesgo overgegaan naar Paul Lam. En wat geweldig was het bij hun! Veel mogen leren en zekerder gaan rijden. Veel gelachen tijdens het rijden. Enorm klantvriendelijk personeel bij de 'klantenservice' en ik had een leuke lieve vrouw als rij intructeur! Bedankt gerda voor de leuke lessen.
Fijne rijschool waar alles goed geregeld is en men met je meedenkt Professionele instructeurs met zelf een passie voor motorrijden.
Het duurde voor mij wat langer om te wennen aan het rijden op een Motor, ook kon ik zeer slecht tegen examenstress. Dit werd heel goed op gepakt door mijn rij instructeurs en ze hebben mij er met veel geduld en goede begeleiding doorheen geloodst. dankzij hen ben ik in één keer geslaagd! Ik kan nu met een veilig gevoel de weg op en ik had me geen betere rijschool kunnen wensen.
Erg fijne en ervaren instructeurs met persoonlijke aandacht. Voor de voorbereiding van de examens van alle gemakken voorzien en een professionele aanpak! Het was een feest om steeds weer bij jullie te mogen lessen!
Heel erg goede service en prettig en deskundige instructeurs
Heldere afspraken en flexibiliteit. Goede lessen en materiaal. Gewoon perfect zoals het hoort!
Erg fijne rijschool, ten eerste dachten ze erg mee met de planning om dit zo snel als het kon in te plannen. Voor de rest erg vriendelijke en duidelijke rij leraar. alles bij elkaar, top rijschool
Ze zijn heel vriendelijk en heel klant gericht.
Ik heb een tijdje rijles gekregen bij Rijschool Paul Lam en ik heb het erg prettig gevonden! Er wordt erg goed en erg duidelijk les gegeven. Met als gevolg dat ik na 18 rijlessen voor het rijbewijs B geslaagd ben.
Top service
Zeer vriendelijk en leerzame lessen gehad.
Meeste lessen gehad van Willeke. Zeer goede instructrice die communicatief erg vaardig is en tijdens de les veel tips en uitleg geeft.
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.