Zeer goed en vriendelijk

Super goede rijschool. En Remco de beijer zeer goede en ervaren rij instructeur.

• Service/klantvriendelijkheid
  • Welk rijbewijs heeft u bij ons gehaald? B.e
  • Zou u ons aanbevelen Ja

Een geweldig en zeer leerzame rijsschool

Elke les leer je heel veel. En bij de volgende les verbeter je deze zodat je beter wordt.

• Service/klantvriendelijkheid
  • Welk rijbewijs heeft u bij ons gehaald? Rijbewijs C
  • Zou u ons aanbevelen Ja

Prima Rijschool

1ste keer meteen geslaagd voor mijn D rijbewijs (bus) dankzij mijn instructeur Theo. Nogmaals erg bedankt. Zeker een aanrader voor iemand die zijn rijbewijs snel wilt halen Prima prijs/kwaliteit verhouding. 😉👍👍

Aardige instructeurs en goeie instructies.

Ze leggen alles goed uit en komen vertrouwelijk over.

Zeer positief

Een goede uitleg, fijn les gegeven, altijd een evaluatie na de rijles, en alles word je van te voren goed duidelijk gemaakt!

Redelijk goed

Moeizaam met inplannen

Goed bedrijf

Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met jullie. Omdat ruben paar keer gezakt was voor zijn theorie. En altijd vriendelijk geholpen. En voor zijn praktijk lessen hebben jullie je best gedaan om het zo snel mogelijk op te mogen.

Met aandacht, correct en persoonlijk wordt je behandeld.

Fijn bedrijf! Kleinschalig en toch een groot bereik. Fijne instructeurs/instructrice. Goede services. Heel tevreden. Met veel plezier gelest!

Duidelijke uitleg

Goede en duidelijke uitleg van de istruteur

Geen gedoe, goede school

Super!!

Alles snel geregeld, personeel zeer behulpzaam en altijd vriendelijk. Al mijn rijbewijzen via Paul Lam, B, E en vaarbewijs.

Zeer goede motor rijschool

Met veel plezier hier mijn A rijbewijs gehaald. Zeer goede instructeurs.

Een rijschool die zeer betrokken is

Actief betrokken bij de klant, en correct te woord gestaan door de dames op kantoor. Vriendelijke groet, Joop Scherpenborg

Aanrader voor iedereen!

Heb in één keer m'n motorrijbewijs A gehaald. Veel lol gehad en de instructeurs zijn top! Voor de motor sowieso een aanrader.

Goede en prettige rijlessen gehad

Gezellige tijd met Gerda en Ton gehad, hartstikke bedankt!

Ik vond de rijlessen leuk er hing een relaxe gezellige sfeer. En ik ben in een keer geslaagd .

Beste autorijschool, De ervaring van onze zoon Roy Peters is goed alleen jammer als ze zakken voor een examen de wachttijd erg lang is (6 weken) gemiddeld dat kost veel verloren tijd en vaak is het niet nodig om elke week weer les te nemen de kosten lopen dan erg hoog op. Gr Jos Roy en Sibylla Peters

Echt een geweldige rijschool. De dames op kantoor, de theorielessen, de instructeurs..allemaal even aardig en goed!

Fijne rijschool met goede instructeurs en administratie/planning

Planning lessen en examens is prima geregeld. Ervaring met drie verschillende instructeurs was goed. Van allen heb ik iets geleerd. Daarbij ook nog eens vriendelijke mensen met gevoel voor humor. Bedankt voor jullie inzet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool, zeer duidelijk en ook de prijs is prima

• Ervaring met: Motor A

• Ervaring met: Motor A|Theorie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige rijschool. Kritisch. Veiligheid hoog in het vaandel. Na rijopleiding verantwoord de weg op.

• Ervaring met: Motor A

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Ervaring met: Autobus

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bedankt voor de goede lesse duimpje voor henk veel geleerd van heb en rijbewijs is binnen

• Ervaring met: Auto B

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk familie bedrijf met alleen maar geïnteresseerde mensen

• Ervaring met: Autobus

Molenweg 133

6543VA Nijmegen

Over Autorijschool Paul Lam

Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.