jean paul fijne instructeur rustig duidelijk in uitleg kort om gewoon super goede ervaring
Fijne tijd gehad
Deskundige, geduldige en betrokken instructeurs.
Goeie ervaring gehad alleen vind ik wel dat jullie kunnen melden dat je meer lessen nodig hebt dan dat je in een pakket koopt. Maar voor de rest een hele goeie ervaring gehad.👍🏽👍🏽
Allereerst gefeliciteerd Nii met het rijbewijs. Wij vertellen altijd dat het een startpakket is en er 8-10 lessen gemiddeld bij komen. Misschien dat het bij jou niet goed gecommuniceerd is, dat is inderdaad vervelend.
Heel goef
Theorielessen en praktijklessen werden door een goede instructeur gegeven.
Vooral tevreden over klantvriendelijkheid van personeel en instructeur.ook de afspraken waren correct en goed verlopen.ook tussen uwv en de rijschool.bijzonder fijn is de afspraak verlopen met het praktijkexamen,daar het examen om 8.00 uur al was.vroeger aanwezig qua werktijd.anders was het volgende examen pas in april.auto had wel een ruitbreuk.nou ben ik daar wel gewend mee te rijden met mijn vorige werk.maar de examinatrice merkt het op.auto is wel een fijne lesauto,maar voor de bulten kun je er beter een hebben met een minder stugge vering.en de achterruitewisser is defect.als ik weer een motor ga aanschaffen kom ik bij frits terug voor een opfriscursus.bedankt voor de leuke tijd.groeten aan allen.
Ik vond de rijlessen leuk en alles was heel erg goed geregeld!
Ik heb deze rijschool als zeer prettig en leerzaam ervaren!
Top rijschool. Ben na mijn avb gehaald te hebben bij een andere rijschool overgestapt naar Paul Lam. Had daar vanaf begin moeten zijn. Frits is een top intructeur. Veel van geleerd en eerste keer geslaagd voor avd. Resul Kina
Meer dan tevreden over deze rijschool! Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Ik raad ook iedereen aan mee te doen aan de cursussen voor het klussen aan de motor.
Ik heb een fijne samen werking gehad met Paul lam rijschool
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.