Leuke rijschool! Met leuke benadering waardoor jij je eigen snel op je gemak voelt! Duidelijk een van de betere rijscholen!!!
Goeie mensen en goede leraar kunnen goed uitleggen.
Mijn ervaring tijdens mijn motorrijlessen heb ik als erg fijn ervaren. Er wordt tijd voor je genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook als het even niet lukt, stellen de instructeurs je op je gemak. Door de persoonlijke benadering en het gebruik van humor voel je je al snel ontspannen/thuis.
De instructeurs zijn heel aardig en gezellig. De service is super goed! Er wordt alles aan gedaan om zo snel mogelijk een nieuw examen of nieuwe lessen in te plannen. Ik heb altijd veel plezier gehad met lessen!
Geweldige persoonlijke lessen gehad van de motor instructeurs. Als je aangeeft waar je moeite mee hebt tijdens de lessen, hebben ze direct tips voor je en kun je die meteen toepassen en zie je jezelf groeien. Dat geeft zelfvertrouwen en levert goede motorrijders op die met plezier rijden! Ik heb de beide praktijkexamens in 1x gehaald te danken aan Remco, Willeke en Frits. Ook het kantoor is erg behulpzaam en neemt de tijd voor je om afspraken te maken of te informeren. In persoon, per mail en telefonisch zeer goed en volledig. Volgende week volg ik een sleutelcursus voor de motor bij Paul Lam. Ik kijk er naar uit!
Vanaf de eerste proefles vond ik het al top. Er is gelijk vertrouwen en fijne feedback. Je bent geen nummer en ze benaderen je persoonlijk en vriendelijk. Ik heb mijn motorrijbewijs behaald en ik raad het echt aan. Ze houden rekening met je en luisteren naar wat je zegt. De instructeur had meer vertrouwen in mij, dan ik zelf en ik heb alle drie de examens in één keer behaald. Zeer aan te raden!!
Hele fijne rijschool. Onze andere kinderen gaan hier ook hun rijbewijshalen.
Ze Geven goeie les, goed uitleg. Ze geven je tijd, ze geven je goed advies.
Veel geleerd en de kans gekregen om een goede basis te leggen om veilig te rijden met een vrachtwagen (C) en met trailer (C+E)
Na wat jaren autorijden toch ook aan motorrijbewijs begonnen. Top instructie en begeleiding gehad door Remco en Frits en ook Willeke. Prima deskundigheid en goede instructie op de motor. Aan de leen-kleding is inmiddels aardig wat versleten (vooral ritsen en klitteband laat het afweten) maar de motoren worden top onderhouden!
Ik heb de rijlessen als prettig ervaren, ik vond het fijn dat ik elke keer dezelfde rijinstructeur had. Ze vertelde het allemaal duidelijk, en als er iets verkeerd ging dan werd dat ook verteld en duidelijk opnieuw uitgelegd tot dat ik het wel onder de knie had. Ook op service/klantvriendelijkheid heb ik niks op aan te merken.
Mijn ervaring zou ik iedereen adviseren bij Paul lam leren .
IkZelf ben doof en graag wil motor leren rijden en alles is duidelijker en hulp geven en goede begeleiden en uitleg en begrip en voor mij is Paul Lam goede rijschool
Weten de juiste routes, geven goede instructies en tips. Helpen je graag verder, als je geen gekke dingen doet is de garantie op slagen zeer hoog!
Goede lessen ookal waren het er maar 6
De kennis van de instructeurs is hoog en zij weten dit op een fijne manier over te brengen. De dames van de planning staan altijd voor je klaar en regelen de administratie op een geweldige wijze.
Heb met veel pliezer bij Paul Lam gelest. Deskundige instructeurs die hun passie en de voordelen van Moter rijden naar je over brengen.
Ik heb met veel plezier motorrijlessen gevolgd bij Rijschool PAUL LAM. Vriendelijke en behulpzame crew (zowel op de motor als bij de backoffice), fijne sfeer, goede motoren en hoog niveau qua lesgeven. Het lessenpakket werd goed op mijn niveau en mogelijkheden (qua planning) afgestemd en ik heb veel gehad aan de theorieles. Ik ben binnen het geplande aantal lessen geslaagd en ging met een goed gevoel naar beide examens. Kortom: het was leuk om hier te zijn!
Genoten van de rijlessen op de motor! Vanaf het eerste contactmoment aan de telefoon voor het inplannen van de proefles tot aan het behalen van het rijbewijs altijd prettig en deskundig geholpen. Om de gezelligheid had het nog wel even mogen duren!
Prima rijschool
Leuke werknemers allemaal even aardig. Goede service en Melanie was erg gezellig om naast te zitten in de auto en ze legde alles heel goed uit
Mijn ervaring is goed heb met veel plezier bij Paul Lam gelest voor de motor.
Deze rijschool heeft met helpen het vertrouwen in mezelf op de weg weer terug te vinden.
Super leuke, gezellige en zeer vakkundige rijinstructeur! Top verkeersschool, in 1 keer geslaagd voor mijn B rijbewijs!
Leuke instructeurs, met passie in wat ze doen. Aanrader 👌🏻
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.