Best tevreden over de verloop.

Ik ben best wel tevreden over de verloop, alleen vond ik de communicatie niet altijd even duidelijk.

Perfecte lui bij verboon

Prima vakbekwame mensen waar echt iets van op steekt. Nee prima voor elkaar daar

goede lessen goed geregeld

Als ik een mail stuurde over niet kunnen enz kreeg ik altijd vrij snel antwoord.

Top geregeld

Goeie docent Lekkere lunch

Slechte uitleg

Voorafgaand aan mijn eerste les vroeg ik expliciet aan mijn instructeur of ik bochten ruimer moest nemen met de aanhanger omdat ik dat met mijn vader besproken had. Toen kreeg ik het antwoord dat dit niet nodig was behalve bij hele scherpe bochten. Tijdens het lessen is er niet een keer aangegeven: Let op deze bocht moet je wat ruimer nemen. Vervolgens mocht ik voor de 1e keer op en toen ben ik gezakt op het feit dat ik de bochten niet ruim genoeg nam. Vervolgens ben ik een 2e keer opgegaan met voorafgaand nog een korte les van 2 uur. Tijdens het oefenen van de bijzondere verrichtingen kreeg ik de opdracht om een recht stuk achteruit te rijden en 1 meter VOOR de lantaarnpaal te stoppen, ik meende me te herinneren van de vorige keer dat dit binnen een meter van de lantaarnpaal moest zijn. Maar mijn instructeur zij dat het echt een meter ervoor moest zijn en als ik binnen de meter kwam het niet goed was. Tijdens het examen kreeg ik natuurlijk deze bijzondere verrichting maar deze keer met de opdracht om binnen een meter van de paal te stoppen. Toen begon ik te twijfelen en heb ik het gelukkig dus voor de zekerheid nagevraagd of het niet een meter ervoor moest zijn. Toen zij de examinator dat het er echt binnen moest zijn en dat als ik eerder dan 1 meter zou stoppen dit onvoldoende zou zijn. Het is dus dat ik dit voor de zekerheid nagevraagd had anders was ik gewoon ruim een meter voor de paar gestopt en gezakt voor die bijzondere verrichting. Uiteindelijk ben ik de 2e keer gelukkig toch geslaagd. Toen we terug reden van het cbr naar de rijschool zij ik tegen mijn instructeur dat het schijnbaar toch binnen een meter moest zijn inlaats van ruim 1 meter ervoor. Na dit tot 3 keer toe niet toe gegeven te willen hebben kreeg ik het antwoord: Oh dan zal ik me wel vergist hebben met het examen voor de oplegger. Mijn instructeur was verder echt wel aardig en gezellig. Maar over zijn uitleg ben ik echt zeer ontevreden. MVG Tim

Goed geregeld bedrijf met goed personeel

Ik heb een goede en leuke ervaring gehad bij de goede begeleiding van het personeel.

Goeie rijschool met goeie instructeurs

Ruim binnen een jaar C em CE rijbewijs behaald dankzij verboon, goeie instructeurs zowel voor de theorie als de praktijk, gezellige tijd gehad!!

Ik heb een zeer kundige rij instructeur gehad. Martein Bres. Hij wist op makkelijke leuke manier de truukjes waarop je moet letten met rijden van aanhanger aan mij over te brengen. Ook heeft hij mij op gemak gestelt toen het rij examen inging. Ik was nogal zenuwachtig. Dus ik geef hem een dikke 10 plus

prima rij / les ervaring

ervaren instructeurs, geen stress in de auto, geruststellend met goede tips voor het rijden met de aanhanger. Tip, ietsje meer aandacht voor het afkoppelen doe je eigenlijk maar 1 keer (kan ook aan mij liggen haha)

Super!!

Fijne rijlessen gehad van een goede instructeur, veel geleerd en best snel mijn rijbewijs gehaald ondanks de lastige tijd met corona

Goede ervaring met rijschool Verboon

Verboon gaf duidelijkheid, was oplossingsgericht en geeft goede begeleiding. Fijne instructeurs die goed tips geven en extra aandacht bieden aan dingen waar je moeite mee hebt om alsnog je rijbewijs te behalen.

Zeer positieve ervaring

Ik voel me veilig op de weg na de het halen van mijn rijbewijs. Er is eerlijk advies gegeven elke keer of ik wel examen bekwaam ben.

Het is een goede rijschool

Je krijgt goede uit leg en ze zijn allemaal vriendelijk

Ook na geslaagd te zijn raad ik deze rijschool aan. Bedankt Frank en John voor de uitstekende correcties die ik nodig had om mijn motorrijbewijs te halen. Ik kwam van een andere rijschool af waar ze onjuist het avb aanleerde. Na paar blokken van Frank en John de fouten eruit gekregen. Uiterste leerzaam en gezellige instructeurs waarmee je rijbewijs kan halen. Ik kom dit jaar terug voor mijn C, CE en D / code 95.

Gezellige maar ook duidelijke instructeurs!

Heb de lessen zeer positief ervaren. Frank en John zijn lekker gezellig en grappig maar ook duidelijk op de momenten waar het nodig is.

Fijne rijlessen gehad

Heb een prettig gevoel bij de rijlessen gehad. Telkens goede feedback en ook juist wat ik goed deed.

Goede rijschool

Goede rijschool met mooie vrachtwagens en goede instructeurs.

Gewoon goed

Perfect super

Goed luisteren naar de instructies

Prima rijschool

Goede rijschool, aardig personeel en goede motoren. Lekker gereden en leuke tijd gehad.

Een fijne en gezellige ervaring

Complimenten voor Marcel die me er af en toe er door heen heeft gesleept! Omdat mijn zelf vertrouwen niet altijd aanwezig was! Maar gelukkig is het goed gekomen en is het C rijbewijs binnen!

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed en duidelijk

Zeer Fijne leraren goede uitleg en duidelijk. Ze nemen goed de tijd voor je.

super!

Fijne rijschool, professioneel maar met een glimlach! Personeel is vriendelijk, goede uitleg en bovenal stellen ze je op je gemak.

Een goede rijschool

De 2 dagen voor t lzv certificaat zijn goed gegaan en ben tevreden over de uitleg en de rijlessen

Damweg 51

4905 BS Oosterhout