Heel fijne rijschool. Begeleiden je geweldig.

Zeer goed begeleid van A t/m Z voor het behalen van motorrijbewijs

Op mijn zoektocht voor mijn motorrijbewijs uitgekomen bij Rijschool Willem Verboon. Vanaf het eerste moment met de instructeurs Frank en John veel geleerd en geweldig goed begeleid richting de examens AVB en AVD. Deze heren brengen de lessen met de nodige dosis humor op de juiste manier bij de mensen binnen. Wat resulteerde voor mij voor alles in 1 keer geslaagd. Heren, ga zo door! en super bedankt.

een goede leerschool met vakbekwame mensen

alles is goed geregeld van theorie tot rijbewijs

Goed geregeld, fijn bedrijf.

Ik heb try the bike eerst gedaan, om te kijken of ik het wat vond. Goed uit gepakt. Vervolgens door gegaan met de bezondereverichtingen, van verschillende lesgevers les gehad . Dit viel mij niet tegen (wel gedacht). Zo leer je van andere toch ook weer dingen. Ook heb ik theorie les voor de motor gevolgd. Dat viel me een beetje tegen, omdat de scooter, auto en motor tegelijkertijd les kregen. Had verwacht dat het meer op de motor gericht zou zijn. Maar met deze lessen steek je wel wat van op. Toch dingen kunnen vragen die voor mij niet duidelijk waren. Onder tussen theorie behaalt. Nu is het inplannen voor het motorrijden. Maar dat zal pas maart 2022 zijn.

vv

vv

Fantastische locatie met veel ervaring!

Super fijne locatie voor het behalen van je motorrijbewijs. Fijne materialen en ervaren instructeurs. Samenvattend: Top!

goede opleiding

goede rijschool.

Heel fijn!

Goed ontvangen en gelijk gerustgesteld na wat zenuwen. Begeleiding van en tot het examen is goed aandacht besteed aan waar ik nog iets kon verbeteren. En daardoor in 1x geslaagd voor mijn BE rijbewijs.

Gewoon alles toppie geregeld. Je merkt dat er mensen werken die weten waar ze over praten.

Zeer professionele instructeurs die weten wat er verwacht wordt met een examen, zodat je goed beslagen ten ijs komt

Opleiding in zijn algemeen goed, maar wel prijzig

Theorie is prima verzorgd, afspraken zijn goed nagekomen. Regelen van de afspraken dik in orde. De grote onzekerheid is het verschil in examinatoren van het CBR. Daar mag misschien beter op ingespeeld worden.

Ik was altijd vrij onzeker over wat ik deed, maar de instructeur heeft er voor gezorgd dat ik vertrouwen kreeg waardoor ik met een goed gevoel in de auto reed en zo op examen ging waarbij ik ben geslaagd. Ook was de communicatie er goed qua afspraken, maat ook met tips tijdens de les

Beetje rommelig maar wel goed

Tijdens mijn lessen heb ik helaas door ziekte 3 verschillende rij instructeurs gehad en omdat het elke keer 1 les per instructeur was was het moeilijk om daar genoeg leer punten uit te halen. Omdat je eerst moet wennen aan de instructeur. Al had het als voordeel dat de manier van uitleggen wel op allerlei manieren was. Alle instructeurs waren goed vriendelijk en goed in het bij brengen van de les stof

Prima instructeur

Korte duidelijke les instructie. Fijne instructeur (s)

professioneel compassievol en behulpzaam.

Ik moest mijn rijbewijs in 2 maanden halen wat nogal een opgave is. Met 4 van de geweldige rij instructeurs en een zeer behulpzaam team op het kantoor hebben ze het voor elkaar gekregen! Geweldig bedrijf en meer dan zeker aan te raden.

In 1 keer geslaagd voor praktijk scooter

Klassikaal examen training gevolgd. Na het behalen van mijn theorie heb ik een dagopleiding gevolgd voor brommer/scooter. Instructeur legde alles goed uit, gaf goed les en ik ben in 1 keer geslaagd.

Goede uitleg en bij vragen werd er ruim de tijd genomen

Communicatie kan beter, rijlessen zijn goed

Rijlessen zijn naar tevredenheid gegeven. De communicatie rondom de planning van de lessen en afwikkeling van het examen kan echter nog heel wat verbeteren. Het lesrooster is vanuit jullie kan wel zeker 5 keer gewijzigd. Ook de datum van het examen is verzet. Hierdoor moest er in het werkschema e.e.a. worden aangepast. Op zich geen probleem als hier dan goed over wordt gecommuniceerd.

Top !

Alles goed geregeld , alles kan in overleg , goed geholpen door de planning / administratie, en uiteraard zeer goede ervaring met de instructeurs , goed les gegeven enz , top ervaring , zelfs nu ik rijbewijs heb , mis ik af en toe nog de lol en gezelligheid van het lessen . Dus dat zegt genoeg denk ik. Gr patrick

Prima!

Zeer tevreden en gelukkig geslaagd!! Bedankt voor jullie goede service.

Zeer vlotte instructeur !

Duidelijke instructies , prima ontvangst !

Professioneel, klantgericht en ook gewoon mooi om te doen!

Gebruik gemaakt van een pakket voor het rijbewijs C; theorielessen zijn duidelijk en worden gegeven door zeer ervaren opleiders. Prima lesmateriaal (papier en digitaal) en oefenexamens. In één keer gehaald. Praktijklessen waren ondanks de drukke bezetting altijd vlot in te plannen. Zeer gevarieerde lessen; stedelijke gebieden, buitengebied en snelwegen en uiteraard voldoende tijd voor de bijzondere verrichtingen. Het is zeker geen makkelijke opleiding; de verwachtingen zijn hoog van de opleiders - en dat is ook wel nodig kijkend naar het rijexamen. Niet direct de eerste keer geslaagd, maar goed geëvalueerd en extra rijlessen ingepland, gericht op de ontwikkelpunten. Inmiddels trotse bezitter van het groot rijbewijs!

Topper

Mooie rijschool met uitstekende rijinstructeurs. Ik was van een andere rijschool gekomen omdat men daar de verkeerde methodes werden aangeleerd voor een motorrijbewijs en geen examens kon worden ingepland. Na 2 blokken van 4uur avb rijles alle fouten eruit geleerd. Frank en John zijn uitermate professioneel en leggen alles tot de details uit. Altijd mag je vragen stellen en soms ook even vragen waarom het anders voelde dan verwacht(de oefening). De volgende keer haal ik C en D ook bij verboon.

Goede instructeurs maar erg veel klanten dus weinig tijd

Vrijwel alles ging goed, van het plannne van de rijlessen tot het rijden met een instructeur ernaast. Echter wel weinig plaats doordat er veel mensen hier lessen.

zeer goede insteling tegenover der klanten.

Klein telefoontje en ze regelen het voor je, zijn zeer vriendelijk, is een aanbeveling voor velen.

Super fijn lessen

Top motorlessen gehad van goede en gezellige instructeurs.

Damweg 51

4905 BS Oosterhout