goede begeleiding en instructies met leuke instructeurs

ik heb het als prettig ervaren om te mogen lessen bij verkeersschool Willen Verboon er was goede begeleiding, instructies werden helder en duidelijk gegeven. prettige instructeurs en goed lesmateriaal.

uitstekend

Goede begeleiding in alles

Prefect

Zeer leerzaam

👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻

Fijne instructeurs en goed voorbereid het examen in gegaan.

Fijne rijschool

Ik ben tevreden, goede begeleiding. Betrokkenheid van de instructeurs is erg fijn.

Goed gedegen gemoedelijk

Een kundige en ongedwongen manier van lesgeven zowel voor theorie als praktijk .

gewoon relaxd je ding doen

Twee dagen nuttig besteed voor de code95 met als resultaat een Lzv certificaat rijker

Ze rijden ook in de regen. Dat is een beetje jammer op de motor(-;

Fijne instructeurs, mooi bedrijf

Hoi, Ik heb 2 instructeurs gehad wat als ik prettig heb ervaren. Ze leggen het beide op hun eigen manier uit zodat je ook 2 x zoveel tips en trucs krijgt.

Fijne rijschool, en duidelijke instructeurs

Goede rijschool, vriendelijke en duidelijke instructeurs. Heb alles voor c rijbewijs via hun in een meer gehaald mede door de goede lessen en opbouwende kritiek van de instructeurs

Fantastische tijd!

Mijn ervaring is top! Jos Thijs is een perfecte instructeur! Communicatie per mail was goed. Fijne tijd ervaren qua lessen.

Flexibele en fijne rijschool.

Kunnen appen met een instructeur is erg fijn, omdat er dan snel en duidelijk gecommuniceerd kan worden. Ook wordt er bij een telefoongesprek de tijd voor je genomen en eventueel wat voor je uitgezocht en dus wordt er moeite voor je gedaan.

Geweldige rijschool

Je Word goed geholpen er word genoeg tijd voor je gemaakt als je dat nodig heb

Duidelijk en rustig uitgelegd en begeleid

Dik tevreden over het geheel!!

Een hele goede opleider voor de theorie en praktijk

Zowel in de theorie als praktijk word je goed begeleid. Ik zou deze opleider aanraden en als ik in de toekomst nog een vervolg opleiding/rijbewijs nodig heb zou ik wederom voor verboon kiezen.

Klantvriendelijk, professionele training door vakbekwame instructeur

Ten behoeve van het praktijkexamen taxi heb ik op 17 oktober 2019 een 4 uur durende training gehad bij Verboon. De ontvangst was prima op een mooie locatie en een modern gebouw. De instructeur (Rene) deed het heel goed. Alles kwam aan bod. Goede casuïstiek. Tijd voor een grapje. Zeer professioneel. Dank voor alles.

leuke ervaring

prettige en goede ervaring met de instructeurs hebben echt het beste met je voor. een top verkeersschool

Fijne rijschool, goede begeleiding!

Fijne rijlessen gehad, goed begeleid! Het enigste minpuntje was dat ik voor het rijexamen erg lang moest lessen en daarna examen, in het totaal 4 uur wat voor mij te lang is!

Heftruck

It was nice course and fast

Goede rijschool

Super instructeurs, rustig goed en leggen alles haar fijn uit👌.

Herhaling heftruckcertificaat: een leuke en nuttige dag, goed georganiseerd.

Een instructeur met kennis, een leuk gemotiveerd ploegje en na een leuke dag uiteindelijk allemaal geslaagd voor de herhaling van het heftruckcertificaat.

Prima, duidelijk en goed!

Goede ervaring. Deskundig persoon met goede kijk op zaken.

Fijn lessen

Geweldige rijschool

Goede begeleiding, ervaren en deskundige instructeurs. Een geweldig bedrijf, waar ik iedereen bij zou aanbevelen

Damweg 51

4905 BS Oosterhout