Gewoon goed niks mis mee

Aardige en goeie instructeur

Zeer goede ervaring

Hele fijne instructuurs

Leerzame dag

Het was goed geregeld. En goede instructie.

Duidelijke en zeer goed gerichte uitleg over de taxi branche

De rijles op de zaterdagmorgen was zeer leerzaam en verhelderend voor wat er allemaal in de taxi wereld om gaat en de rij instructeur (Frank) vuurde talloze vragen op me af waar ik nooit geen weet van had gehad. Super veel aan gehad met het praktijk examen de donderdag daarop, waarvoor ik nog een uurtje praktijkles kreeg met ook nog een paar vragen die tijdens het examen terug kwamen. Dus al met al heel leerzaam geweest. Met vriendelijke groet, Gijs de Geus O ja, was geslaagd de 1e keer.

Goede rijschool

Een goede rijschool met vriendelijke instructeurs

Gezellig

Vind het jammer dat je tijdens lessen kan ziener merken wie er ervaring op de weg heeft , en wie totaal niet .

fijne docent die de groep duidelijk leert wat ze nodig hebben om het certificaat te kunnen halen

fijne lessen, goede rustige locatie en prima lunch

Niet alleen opgeleid om het examen te halen, maar ook om veilig en vlot te rijden.

Voor motor AVB erg handig dat ze een groot terrein hebben waar alle oefeningen klaarstaan. Voor motor AVD wordt goed gelet op veilig en vlot rijgedrag.

Super!

Je komt binnen en ze zijn meteen heel vriendelijk en helpen je goed. Ook vond ik de uitleg tijdens de lessen heel duidelijk en ze keken naar hoe je reed en niet meer naar de manier waarop je tegen hun doet! Ik raad het zeker aan! Groetjes!

ik heb een heel prettige ervaring over de lessen

ik kreeg tijdens de 4 uur taxi praktijkles heel veel tips, waardoor ik mede ben geslaagd voor zowel mijn theorie als praktijk. Ik wil instructeur Henk vd Berg dan ook van harte bedanken hiervoor.

Een goede LZV cursus

Goede uitleg en toch fijn 2 verschillende instructeurs allebei hadden zeer goede tips

Bekwame instructeurs.

Bekwame én gezellige instructeurs. Dat laatste is niet geheel onbelangrijk. Prijs-kwaliteit sluit heel goed op elkaar aan. Ze geven goede adviezen, ook op financieel gebied. Enige tijd geleden was ik niet tevreden over de planning, dit heb ik duidelijk aangeven en hier is gehoor aan gegeven. Eindoordeel: Ik beveel Rijschool Willem Verboon te Oosterhout graag aan bij andere die hun rijbewijzen of certificaten willen behalen.

Gewoon goed

Goede vakbekwame instructeurs die gewoon de tijd voor je nemen.

Zeer goede en prettige instructeur!

Ik heb de verkeersschool als positief ervaren. Zeker mijn instructeur Efrie wie het mogelijk heeft gemaakt dat ik in een keer geslaagd ben voor zowel mijn theorie als praktijk examen. Kleine kritische kanttekening: wat ik als minder prettig heb ervaren is dat er vrij makkelijk gepoogd werd van instructeur te wisselen.

Fijne verkeersschool

Scooter praktijk gedaan bij Willem Verboon. Fijne verkeersschool, goede begeleiding. Klik met de instructeur, wat ik persoonlijk fijn vond met de les. Dat stelde me ook wel gerust voor het examen.

Duidelijk en Vriendelijk

Fijne rijschool. Geven duidelijk en vriendelijk les.

Goede les gegeven door proffesionele rijinstructeurs

Fijne rijschool met goed materiaal en proffesionele instructeurs !

Veel handige tips en tops gehad.

De instructeur was rustig en behulpzaam. Als ik een fout maakte, corrigeerde hij dat netjes af. De bijzondere verrichtingen werden netjes uitgelegd en met een voorbeeld erbij hoe het ook kan.

Zeer goede intructeurs

Heb heerlijk gelest Duidelijk mooi materiaal

Zeer goede rijschool met zeer gemotiveerde en ervaren instructeurs.

Zeer goede rijschool met zeer gemotiveerde instructeurs met de benodigde ervaring.

Toppie

Rijinstructeurs nemen echt de tijd voor je en daardoor leer je alles tot in de puntjes. Heel blij dat ik via jullie mijn CE rijbewijs heb kunnen halen.

Prima geregeld

Prettige instructeur,

Prima school veel mogelijkheden.

Mijn B rijbewijs automaat behaald. Instructeur ervaren met oudere mensen zoals ik.(66) Hele fijne samenwerking!

Damweg 51

4905 BS Oosterhout