Scooter

Leuke rijschool Goede scooter rijles In 1 x geslaagd Met een dag cursus

Geweldige rijschool

Goed geholpen met duidelijke planning, goede uitleg op wat je fout doet en wat goed gaat. Top rijschool

Helemaal top

Goed geregeld alles helemaal duidelijk of te wel 5 sterren

Perfect, flexibel & bekwaam!

Zeer prettige ervaring met organisatie en instructeurs! Veel geleerd!

Zeer prettige vertrouwde leeromgeving. Instructeurs zijn humoristische en erg ervaring. Streng waar nodig.

Geweldig!

Goede instructeurs, dolletje op z’n tijd maar serieuze tips en tricks. Goed materiaal, ben er zeer tevreden over!

super

ik kwam van een andere rijschool af waar ik geen zelfvertrouwen had en dacht dat ik nooit zou kunnen rijden. verboon opleiders heeft mij laten zien dat ik zeker kan rijden en luisterde ook naar wat ik te vertellen had. keken goed naar waar ik moeite mee had of waar ik zelf nog aan wilde werken. rustig en gezellig tijdens de lessen waardoor ik ook meer op mijn gemak was. het boekje met de uitleg in plaatjes was ook erg fijn. al met al super ervaring.

Alles goed

Uitstekend rijlessen gehad voor Aanhanger

Uitstekende rijlessen gehad alles werd goed uitgelegd namen de tijd raad deze rijschool aan

Super begeleiding

Goede en fijne begeleiding en uitleg.

Goede uitleg van een deskundig persoon

Een gedegen uitleg met het kunnen steken van vragen. Ook door praktijk voorbeelden is alles makkelijker te volgen. Petje af voor Marcel, dat hij de klas de baas was.

Service en klantgericht bedrijf

We zijn altijd prettig te woord gestaan. De medewerkerd van Verboon zijn helder, meedenkend, snel en bijzonder servicegericht.

Zeer positief

Vriendelijk aardig sluit niet aan bij examen

Opleiding sluit niet aan bij examen

Gewoon goed

bij vragen krijg je altijd direct antwoord

Super ervaring gehad ..

Volgende rijbewijs .. denk ik bij jullie …

Mijn ervaring was top.

Ondanks ik al een aantal jaren mijn B rijbewijs had, nu mijn be en mijn C rijbewijs heb mogen behalen bij Willem Verboon wegwijze opleiders. Toch nog heelveel bij geleerd om een goede chauffeur te worden in het verkeer.

Frank is een topper !

De lessen van Frank zijn erg prettig hij is rustig en helder. Zegt eerlijk waar je goed gaat en voor verbetering bent ik hou er van. Weet je positief te beïnvloeden en je klaar te stomen voor het CBR.

Fijne les

Goede service en vriendelijk.

Ik heb de lzv gehaald bij Erwin super ervaring en tuurlijk geslaagd!!

Fijne instructeur

AM in een keer gehaald. 4 uurtjes les en daarna examen. Prima geregeld.

Hele goede rijschool

Van A tot Z goed geholpen, uitleg etc etc

Goed en leuk!!!

Prettige instructeurs en personeel. Lessen worden prettig en goed gegeven. 5 jaar geleden mijn c/e hier ook gehaald super bedrijf. Bedankt voor alle goeie zorgen weer. Groetjes Arjan willems

Gezellig en duidelijk

Leuke opleiding duidelijke uitleg.

Damweg 51

4905 BS Oosterhout