Prima rijschool.
Ik ben even de naam van mijn instructeur kwijt, maar hij heeft me echt goed geholpen. Ik heb 6 jaar geleden gelest bij boudewijn, en had TheoVVulpen als instructeur en hij heeft mij zo'n nare ervaring gegeven met auto rijden en dat is nu helemaal goed gekomen. Bedankt!
Prima rijschool
Goede ervaring. Ik kreeg de informatie nodig was om goed met een aanhanger om te gaan en er mee te rijden. Daarnaast was ik goed voorbereid voor het examen.
Goeie en leuke rijschool. Een top instructeur! Enige nadeel vind ik is dat je veel wisselt van motor. Motoren worden goed onderhouden dat is 1 ding wat zeker is. Kortom: motorrijbewijs halen ga naar Jan Ter Beek!
Ik ben heel tevreden over de theorie spoedcusus.
Erg goed
goede duidelijke instructie en voorbereiding op het examen
duidelijke uitleg, veel herhalen, maar goede voorbereiding
Heel blij door jullie in 1 keer geslaagd voor auto theorie.
Alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd tijdens de cursus. Met antwoorden bespreken, bijvoorbeeld verkeersborden, vertelde hij over de andere borden ook de betekenis, iedere keer weer. Daardoor onthoud je het goed. Het is een hele vriendelijke man en de cursus was heel leerzaam! Bedankt!
Top en gezellig.
Prima rijschool. Ik heb wat ongeluk gehad en 3 rij instructeurs mogen ervaren waardoor het best lastig is. Overigens vanwege ziekte dus daar kan niemand wat aan doen. Positief is dat alle 3 de instructeurs zeer ervaren en gemotiveerd zijn geweest. Heb ook echt heel veel geleerd en meegekregen tijdens de lessen. De motoren waren niet altijd helemaal top qua versnellingsbak, spiegels of andere ongemakken.
Hele goede ervaring gehad met de brommer en auto. Onze zoon heeft 2 jaar geleden in 1x zijn scooter gehaald en afgelopen week in 1x zijn auto met een klein pakket! Wij zijn uiterst tevreden! Instructeurs vriendelijk net zoals de telefonische gesprekken alles werd op tijd verzorgt!
we hadden al niet een al te beste ervaring met de rijlessen van onze dochter maar hoopten op beterschap. Niet erg handig 4 scooterbeginnelingen bij 1 instructeur. Onderweg bijna een aanrijding bij 1 v/d leerlingen. Achteraf blijkt dat dat het teveel is voor 1 instruteur, hoge zak % rond 50%,door onvoldoende begeleiding. Kortom sonde van al het geld. Goedkoop is duurkoop. Ik ben klaar bij deze rijschool. Bij herexamen kom je weer bij starters en betaal je weer 100% (kassa) ben benieuw of dit bij de revieuws komt
heel goed klantvriendelijk
Goed en kundig geholpen
Vooral meneer Ravenhorst vond ik een hele goede instructeur!!!
Goede theoriecursus. Pierre is een goede instructeur, die goed door heeft waar je zwakke punten liggen. Hij kan wel erg bot zijn. Planning na eerste examen erg lastig. Ook soms wel 4/5 weken geen les gehad, wat erg vervelend is.
Een hele goede rijschool!