Erg fijn dat de lessen en afrijden samen op een dag zijn. Aardige instucteur die duidelijk dingen uitlegt en die dingen blijft herhalen als er iets fout gaat totdat het goed gaat.
Mijn ervaring met de verkeersopleidingen van Jan ter Beek zijn een goede instructeur en ook de theorie cursus zijn als zeer prettig ervaren
Altijd goed geregeld en een zeer goede theoriecursus!
De hele aanpak van Jan ter Beek was top. Was super blij met mijn aardig en super professioneel instructeur!
Aardige mensen achter de balie en een goede docent theorie
Zeer tevreden met alles. Altijd goed en vriendelijk ontvangen, geen vertragingen.
ik heb bij jan ter beek een hele goede instructeur gehad en daar heb ik heel veel van geleerd. door mijn instructeur ben ik ook in 1 keer geslaagd
een goede rijschool die alles goed uitlecht tijdens de lessen
ik ben erg te vrede over hoe jan ter beek werk de cursus was ook netjes en goed voldaan. als er wat was kon je alles vragen en werd en duidelijk antwoord gegeven
Super! zeker hoe alles is af gehandeld ondanks het gedoe bij het cbr
Goede instructeur!
Heb ontzettende goede en leerzame lessen gehad van Barend. Top instructeur.
Ik heb goede en leuke rijlessen gehad. Er werd goed uitgelegd waardoor ik het meteen kon toepassen.
Snel leren, en goede uitleg
Goede info vooraf. Uitstekende instructeur. Hleldere uitleg. Vertelt, wat je weten moet, maar is niet constant aan het woord. Geeft ruimte om zelf te proberen. Weet op alle vragen antwoord. Heeft humor. Goede technische uitleg voertuig. Past niveau aan leerling aan, maar vraagt wat meer waardoor je vooruitgang boekt. Veiligheid staat voorop en instructeur ziet alles. Geeft rust bij het examen. Top!
Tot nu toe mijn theorie-examen in een keer gehaald en een aantal rijlessen gehad. Theorielessen zijn lekker dicht op elkaar en direct aansluitend is het examen, hierdoor zit je goed in de stof tijdens je examen.
Volwassen aanpak, vertrouwenwekkend, nauwkeurig tav wat techniek en inschatting van verkeer betekent en wat evt impact daarvan is, leuke les-plezier aan beleefd.
Vriendelijkheid Betrokkenheid Komen de gemaakte afspraken na
Zeer goede en duidelijke theorie cursus. Bijna alles wat je moet weten kom je te weten en als je goed meedoet, slaag je vrijwel in één keer. Ondanks dat de prijs aan de hoge kant is, zou ik het iedereen toch aanraden om zo'n theorie-cursus te volgen. De docent/instructeur geeft enorm goed les. De verkeersregels worden er letterlijk ingestampt, er worden veel oefen examens gedaan en ALLE fouten worden besproken. Doordat je met een grote groep zo'n cursus binnenstapt, is het ook nog eens gezellig, zeker een aanrader!
Geduldige, aardige en kundige instructeur. Leuk en vriendelijk personeel en goede service. Mooi en nieuw voertuig. Kortom top
Alles werd duidelijk uitgelegd en als je goed opletten dan lukte alles prima.
Het is altijd erg gezellig tijdens de rijlessen je kan goed lachen met Alex, het is een hele goede rij instructeur hij weet veel van zijn vak af en je kan dan ook zeker erg veel van hem leren . Er kan altijd een grapje gemaakt worden bij Alex maar hij blijf wel altijd goed oplettend en rechtvaardig