Theorie examen gedaan en alles was goed geregeld.
Een werkwijze die persoonlijk erg fijn is en ook zijn vruchten afwierp
Ik heb ontzettend veel geleerd van de rijlessen die ik van Alex heb gehad. Ik heb niet alleen veel geleerd, maar het was ook altijd heel gezellig en dus totaal geen straf/kwelling om weer rijles te hebben. Dankzij de goede voorbereiding van Alex ben ik toch maar mooi in 1x geslaagd, dus Alex; nog een keer bedankt!!
Erg leuke lessen gehad! Ik had een goeie, behulpzame en gezellige instructeur. Ook nog is in 1x geslaagd (voor theorie en praktijk)
De uitleg was duidelijk en als er vragen waren, werden die heel duidelijk uitgelegd, zodat je het niet meer vergeet. Er werd ook heel veel herhaald.
De theoriecursus was pittig, lang en soms saai, ook met humor. Alle stof is langsgekomen en herhaald. Vooral het daadwerkelijk oefenen en evalueren van examens heeft mij veel zekerder gemaakt en daardoor minder zenuwachtig voor het CBR examen.
Ik heb een hele prettige instructeur
De man die de theorie cursus leidde was erg geduldig, beantwoordde goed onze vragen, wist via zijn manier van vertellen het leren boeiend te houden
In 1 keer geslaagd voor mijn auto theorie.
Altijd met veel plezier les gehad
Goede lessen en leraren,
Alex is een fijne instructeur, gewoon doen en flexibel
Prima lessen. Af en toe wat kort omdat ik iemand terug moest brengen naar bijvoorbeeld Almere. Verder goed geregeld.
Zelf heb ik de rijlessen als erg fijn beschouwd, de professionaliteit van de instructeurs is goed en geven je een fijn gevoel om auto te gaan/kunnen rijden.
Heb via jullie mijn vrachtauto en trekkeroplegger gehaald! ging top mooie Daf´s en fijne instructeur.
Ik heb door Jan ter Beek mijn theorie en praktijk rijbewijs in één keer gehaald.