De theoriecursus was perfect maar de kwaliteit was erg slecht van de videos.
Prettige instructeur, prima receptionisten, zie bovenstaande! Als ik vrienden in de toekomst hoor zeggen dat ze een rijbewijs willen halen, zal ik jullie zeker aanbevelen!
Goed geregeld
Makkelijk mee te contact op te nemen. Veder duidelijk en goed advies.
Ik ben heel tevreden over de rijschool! De theoriecursus vond ik super, alles werd heel duidelijk uitgelegd en herhaalt zodat het makkelijk te onthouden was. Verder vind ik de rijlessen ook prima, de instructrice is heel aardig en vertelt ze duidelijk wat ik moet doen en maar krijg ik ook de ruimte zelf dingen uit te vinden.
ik vind het heel prettig dat jullie pakketten aanbieden, omdat in mijn pakket ook een theorie cursu met aansluitend examen zat. voor mijn theorie ben ik in 1x geslaagd dankzij de cursus. top! mijn instructrice is ook erg fijn ze heeft geduld met me en spreekt mij op een rustige en beleefde manier aan. wat ik erg prettig vindt. En het lesvoertuig waar ik in rijdt is een erg prettig voertuig.( vw polo)
Ik heb hiervoor bij verschillende rijscholen gereden en deno is de beste rijinstructeur die er is! Alles is duidelijk en hij is erg aardig.
Ik heb de theoriecurces voor personenauto. Dit is een handige curses. Je leert er veel handige dingen. Ben erg blij dat ik het gedaan heb.
Ik heb erg veel aan de uitleg gehad tijdens de theoriecursus. Hierdoor heb ik mijn theorie in een keer kunnen halen
Goede rijinstructeur die het duidelijk brengt.
Goede begeleiding tijdens de cursus, hij stampt het er echt goed in bij je en geeft handige ezelsbruggetjes! Ook de uitleg waarom bepaalde regels zijn zoals ze zijn vond ik goed. 2 van de 18 waren geslaagd, dus een mooi resultaat!
Alle lof aan de instructeur barend. een vakman!!
Vriendelijke,duidelijke en goed instuctie gevende rijschool