Een duidelijk en prettig proces waar gemak en een persoonlijke aanpak centraal staat.
Bijna 9 maanden gelest en de bevalling is goed verlopen!
Van de planners tot de invallers heb ik van begin tot eind enkel prettige ervaringen mogen beleven aan de toppers bij Jan ter Beek. Een ontspannen en persoonlijke benadering zorgde ervoor dat ik mij gehoord en begrepen voelde. Maar de echte ervaring was natuurlijk mijn rijinstructeur Hans Janssen.
En wat een ervaring was het zeg! Van zonnige zomerdagen tot stortbuien op koude, donkere winteravonden, we hebben er samen een hoop mooie, gedenkwaardige kilometers aan over gehouden!
Mocht je, zoals mijn vrouw en ik, ooit het genoegen hebben om deze man naast je in de auto te krijgen (voor je rijles dan), prijs jezelf dan gelukkig en geniet van de lessen die je wachten staan.
@Hans: Dank voor alle mooie, diepe gesprekken en verhalen. Dank voor de legio foute grappen om de spanning te verlichten. Dank voor de ondersteuning en de behulpzame feedback. Dank voor het hysterische tripje Amsterdam. Maar bovenal mijn eeuwige dank dat je, door jezelf te zijn, mij altijd het gevoel hebt gegeven dat ik welkom was en mij op mijn gemak voelde en dat je mij op die manier hebt geholpen boven mijzelf uit te stijgen.
Hans, je bent een fantastisch mens. Laat niemand je ooit anders vertellen. Ome Jan mag trots op je zijn!
Groetjes,
Menno