In 1 keer geslaagd met dank aan Maarten-Jan !!

Maarten-Jan is een topper !! Hij stelt je op je gemak en je kan gezellig met hem kletsen !! Hij geeft goede tips en hij heeft altijd geduld en begrip voor je !!

Helemaal top!

rijlessen gevolgd bij wouter, altijd leuke en leerzame lessen gehad en in 1x geslaagd. Top!

Deskundige rijlessen

Wouter Molenaar geeft op deskundige manier. Hij kon goed inschatten wat ik nodig had. Altijd gezellige lessen gehad en correctie waar dat nodig was. Praktijkexamen in 1 keer gehaald.

Hele fijne instructeur

Hans Janssen was een goede instructeur. Heeft me goed gemotiveerd en geholpen. De service van Jan Ter Beek was ook goed.

Goede rijschool, beste rijsinstructeur

Toen ik begon met rijlessen, vond ik het heel spannend. Ik was angstig en bang om fouten te maken. Gelukkig heeft mijn instructeur, Wouter Molenaar, mij echt geholpen om mijn zekerheid te verbeteren. Hij is een goede en geduldige instructeur die mij vertrouwen gaf. Ook is hij een aardige man die je heel graag helpt. Ik ben nu zeker dat ik goed kan meegaan in het verkeer dankzij hem. Ik raad Wouter Molenaar echt aan als instructeur.

Ik heb rijles gehad van Pierre en ik ben enorm blij hoe die het heeft aangepakt! Elke x leerde ik meer en hij was relaxt en je kon leuk met hem praten, het is prettig om bij hem in een auto te zitten en heb me Rijbewijs in 1 x gehaald Goede rijschool zeker een aanrader!

Erg leuk en leerzaam!

Ik vond het erg leuk en leerzaam met mijn rij instructeur Wouter en heb het daardoor ook mijn praktijk in 1 keer kunnen halen!

Goed geregeld en fijne leraren.

Ik heb het rijden bij Jan ter Beek altijd heel fijn gevonden. Alles is goed en duidelijk geregeld en het is ook fijn dat als je leraar niet kan, er vervanging wordt geregeld. De rijleraren zijn allemaal aardig en enthousiast. Ze willen je echt leren autorijden ipv alleen je examen laten houden. Heel erg bedankt voor de lessen Hans en Jay-Jay! :)

Geweldige ervaring met deze rijschool!

Goede rijinstructeurs die weten waar je op moet letten. Mijn rijinstructeur Wouter kan heel goed uitleggen wat je allemaal moet doen om te slagen. Hele goeie ervaring gehad met deze rijschool. Zeker aan te raden!

Een ervaren rij-instructeur met top (sociaal) compas, gevoel voor humor en met heldere aanwijzingen

Als onervaren rijder van 23 met Maarten begonnen aan een traject om mij in een korte tijd klaar te stomen voor het praktijkexamen. De ritten met Maarten waren gezellig en hij had altijd goede adviezen die je makkelijk kan opvolgen. Hij houdt het rijden uitdagend maar haalt de spanning weg. Fijne gesprekspartner en een uitstekende leraar die niet alleen kijkt naar de oppervlakte van zijn leerling maar bijna sociaal psychologisch erachter komt waar je aan moet werken om je rijbewijs te halen. Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen en kijk altijd terug met een mooi gevoel op de ritten die we hebben gehad. Maarten, bedankt voor alles en hopelijk tot snel een keer op het Blues festival of kroeg in Bussum! Groetjes, Huib

Gewoon top

Ik heb rijles gehad van Hans janssen, waar ik met veel plezier mee heb gereden, en ontzettend veel heb geleerd. Bedankt voor deze toffe lessen Gr. Quido

Ik had rijles van Hans Janssen, Ik het een geweldige ervaring gehad met leuke lessen van Hans, ik had mij geen betere ervaring kunnen voorstellen. Bedankt Hans!

Ontzettend veel geleerd op een leuke manier.

Ik had rijles van Wouter Molenaar. Dit werd op een hele leuke en prettige manier gegeven. Ik heb er veel van geleerd en ging elke keer weer met plezier rijden.

Mijn rij-instructeur, Wouter Molenaar, was altijd aardig, geduldig en rustig. Hij heeft mij stap voor stap leren rijden en mij goed gewezen op verbeterpunten voor mijzelf. Door zijn lessen heeft hij ervoor gezorgd dat ik helemaal voorbereid was voor mij praktijk examen. Ook vond ik de theorie cursus van Jan Ter Beek super handig en fijn. Al met al ben ik meer dan tevreden over deze rijschool.

Hele goeie duidelijke lessen. Veel geleerd in een korte tijd.

Mijn rij instructeur was Wouter Molenaar. Hij was heel goed, fijn om mee te lessen en gezellig! Veel van geleerd!

Geslaagd!

Begonnen bij een instructeur die niet bij mij paste, maar ik ben toen gelukkig bij Wouter terecht gekomen. Super fijne instructeur, rustig, duidelijk maar ook gezellig. Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen!

Fijne rijschool

In een keer geslaagd voor zowel mijn theorie als voor mijn praktijk examen. Ik heb fijne lessen gehad van Pierre! Bedankt:)

Heb van elke seconde genoten!

Ik heb van elke rijles bij Janterbeek met Maarten-jan genoten! Het vooruit kunnen plannen heeft me voornamelijk geholpen, op deze manier blijf je elke week genoeg uren rijden om er een routine van te maken. Maarten-Jan heeft me goed geholpen met het voorbereiden op mijn theorie-examen en voor mijn praktijk-examen. Ik raad iedereen aan om bij Janterbeek te komen rijden, onwijs bedankt Maarten!!!

Leerzaam en lachend leren rijden!

Ik heb hele leuke lessen gehad en heel veel geleerd op een leuke manier! Hele duidelijke uitleg altijd, maar voor een grapje was ook altijd plek & dat maakte het leuk om te rijden met Maarten-Jan als instructeur! Met zijn hulp in 1x geslaagd!

In een korte tijd mijn rijbewijs gehaald, super geregelt.

Heb met Maarten een spoedcursus gedaan. In 5 dagen heb ik veel gereden en geleerd en ook meteen mijn rijbewijs gehaald. Dit zal ik zeker aanraden.

Het was een erg goede ervaring

Ik heb veel lessen gehad, die allemaal goed waren. De theoriecursus was ook goed (beide keren). Het geduld dat Maarten-Jan had was fijn. Hij gaf nooit op en het was altijd gezellig in de auto.

Hele goeie lessen!

Heb de afgelopen weken les gehad van mijn instructeur Wouter. Heb het niet in een keer gehaald, maar Wouter heeft mij hier perfect doorheen gesleept om een goeie chauffeur van me te maken en uiteindelijk hebben we het gewoon top gehaald! Niks op aan te merken, lekker rustige en duidelijke uitleg gekregen altijd! Ben helemaal tevreden!:)

Een duidelijk en prettig proces waar gemak en een persoonlijke aanpak centraal staat.

Bijna 9 maanden gelest en de bevalling is goed verlopen! Van de planners tot de invallers heb ik van begin tot eind enkel prettige ervaringen mogen beleven aan de toppers bij Jan ter Beek. Een ontspannen en persoonlijke benadering zorgde ervoor dat ik mij gehoord en begrepen voelde. Maar de echte ervaring was natuurlijk mijn rijinstructeur Hans Janssen. En wat een ervaring was het zeg! Van zonnige zomerdagen tot stortbuien op koude, donkere winteravonden, we hebben er samen een hoop mooie, gedenkwaardige kilometers aan over gehouden! Mocht je, zoals mijn vrouw en ik, ooit het genoegen hebben om deze man naast je in de auto te krijgen (voor je rijles dan), prijs jezelf dan gelukkig en geniet van de lessen die je wachten staan. @Hans: Dank voor alle mooie, diepe gesprekken en verhalen. Dank voor de legio foute grappen om de spanning te verlichten. Dank voor de ondersteuning en de behulpzame feedback. Dank voor het hysterische tripje Amsterdam. Maar bovenal mijn eeuwige dank dat je, door jezelf te zijn, mij altijd het gevoel hebt gegeven dat ik welkom was en mij op mijn gemak voelde en dat je mij op die manier hebt geholpen boven mijzelf uit te stijgen. Hans, je bent een fantastisch mens. Laat niemand je ooit anders vertellen. Ome Jan mag trots op je zijn! Groetjes, Menno

Het was leerzaam en gezellig👍

Ik heb les gehad met Pierre, hij heeft mij alles goed geleerd, dat blijkt want ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ik werd altijd thuis opgehaald (Weesp) dat is topservice. Aldus een goede rijschool, zeker aan te raden!

Geweldige rijschool.

Super goede instructeur (Hans Janssen!!) erg fijne lessen gehad en in één keer geslaagd! De planning die je van tevoren krijgt is ook handig en met lessen verschuiven zijn ze ook erg meedenkend. Aldus een top ervaring!

De Nieuwe Vaart 22

1401GR Bussum