Super naar me zin gehad en veel geleerd!
Een fijne rijschool met goede instructeurs die tot het uiterste gaan om je te laten slagen. Een fijne ervaring en zeker aan te raden om hier te lessen
Professionele en presoonlijk gerichte rijschool. Jay Jay heeft altijd de rust en kalmte bewaard die ik nodig had. En met success! Gezien het feit dat ook hij jong zorgde ervoor dat ik goed kon levelen met hem tijdens de rijlessen. Zijn leeftijd maakt natuurlijk ruimte voor doorgroei kansen tot een nog ervarenere en betere rijleraar dan dat hij nu is. Nogmaals onwijs bedankt en we zien elkaar op de weg. Ciao Sam
Het was enorm gezellig maar natuurlijk ook erg informatief, na een tijdje lessen is het toch gelukt mijn examen te halen. Dank iedereen wel, in het bijzonder Hans Janssen.
Top instructeur met goeie aanwijzingen en kennis van zaken!
Bedankt voor de prettige persoonlijke begeleiding. Op een rustige manier heb ik geleerd om zelfstandig en veilig de weg op te kunnen.
Jan Ter Beek een goede rijschool met gezellige mensen je leert snel en goed. Echt om aan te raden. Jay Jay bedankt voor de leuke lessen
Goede rijschool waar je ver vooruit al je planning kan bekijken. Spoedcursus theorie ook erg veel aan gehad.
Goeie en Fijne rijschool ik heb een goeie Instructeur gehad. Hans janssen bedankt!
Hele gezellige lessen en ook zeer leerzaam! Jan ter Beek is zeker een aanrader!. Hans, hartstikke bedankt!
Jan ter beek is een erg goede rijschool, de theorie cursus wat top en mijn instukteur ook.
Super goede rijschool en denken goed met je mee. Ook over mijn instructeur heb ik geen klagen gehad, ik heb veel van hem geleerd, met veel plezier mijn lessen doorlopen en alles in één keer gehaald.
Goede duidelijk instructie
Super, vanochtend zelfs taart gebracht! Gisteren geslaagd! Met name bedank ik Hans mijn instructeur: relaxte, humorvolle en kundige en lieve man..., Edith...die de nodige telefoontjes heeft gepleegd voor me....en me steeds moed in sprak....., Maarten Jan die me door de theorie heeft gesleept! en Ron.....dat je gisteren met mijn mee kon. Allemaal: Echt dank jullie wel!!!
Hele mooie tijden en lessen door gebracht met Hans, fijne instructeur, altijd blij en een fijne man om een lekker maaltijd mee te delen,ik zal je missen man, hasta la vista
Hans Janssen is een geweldige rijlesinstructeur en heeft mij zeker over de streep geholpen! In één keer geslaagd!
Echt super fijne instructeur heel erg rustig maakt het rijden een feestje met zijn spiegel speciaal.
Theorie cursus was echt top, de lessen waren ook super! Inhoudelijk waren de lessen erg sterk en de instructeurs waren erg goed.
Hans heeft veel ervaring en weet je op verschillende manieren goed en veilig te leren rijden. Met zijn altijd goede humeur en grappen maakt hij de rijlessen leuk, maar tegelijkertijd ook zijn ze ook effectief en leerzaam. Ik ben blij hem als instructeur te hebben gehad!!