Zeker wat van opgestoken
Zie hieronder mijn antwoorden. echt alles tot in de puntjes geregeld
Goede uitleg Goede instructeur en Goede instructies Goed verzorgd alles Kortom TOP
Was mooi
Goede begeleiding met duidelijke uitleg,en een fijne combinatie om mee te rijden.
Zeer vakkundig. En fijn gelest
Een hele fijne ervaring wat betreft de theorie en praktijk van de kleine vrachtwagen!!
Een rijschool waar je goed opgevangen en opgeleid wordt, de instructeurs zijn duidelijk en behulpzaam.
Duidelijke uitleg door Peter en een enorme vakkennis
Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Kees van Iersel. Zowel tijdens de lessen als tijdens het rijexamen. Ook een hele goede begeleiding tijdens lessen, voorbereiding op het examen & tijdens het examen
Het was als duidelijk en als makkelijker door het school. Instructeur maakt het trainen eenvoudig en gemakkelijk. goede service door de administratie.
Helen goede rij instructeur gehad die rustig en kalm alles uitlegden
Alles goed voor mekaar. Korte lijntjes met kantoor
De instructeurs waren erg aardig en hebben mij goed geholpen als het even tegen zat
Heel veel geleerd van Kees. Geweldige gemotiveerde en doorzettende instructeur. Super materieel Top
Prima opleiding, vriendelijke instructeur, appie bedankt
Het is allemaal goed verlopen.
Super goede uitleg
Ik heb bij van Iersel een goede rijopleiding gehad. Kreeg van de instructeur duidelijke instructies waar ik direct wat mee kon doen. Daarnaast was er de vrijheid om te leren en zelf aan te geven waar ik moeite mee had zodat we daar op konden focussen. Al met al een zeer positieve ervaring en opleiding gehad.
Fijne mensen die je opleiden en ze denken met je mee
Goede
Goede instructeur en administratief zeer behulpzaam.
Ik heb echt een gewelidige ervaring gehad, heb geslaagd van de eerste keer
Na een aantal leerzame theorie -en praktijklessen mijn C-rijbewijs kunnen behalen. Bedankt!
Fijne rijopleiding gehad, soepele planning en goede instructeurs.