Ben vd Steen is een ervaren deskundig rij-instructeur die dit zeer goed over kan brengen aan de cursist, Hij is duidelijk consequent, eerlijk maar daar waar nodig confronterend. Een man met zeer veel ervaring met inzicht en een doel: zorgen dat alle puzzelstukjes voor de cursist op het juiste moment in elkaar vallen.
Mijn ervaring is goed. De instructeur is zeer duidelijk wat wel en niet mag/kan dat vindt ik wel fijn. Je leert er veel van.
Goede vakkundig rijschool met vakkundige instructeurs en goed en recent materieel
Vriendelijke en rustige instructeur. Zou hier zeer zeker terug komen voor uitbreiding van mijn rijbewijs
Ze helpen ze met alles als je iets niet snapt of je weet niet hoe het moet helpen ze je hiermee.
Gewoon Goed!
In 1x me rijbewijs gehaald
Goede vakbekwame instructeur ook de collega’s waarvan ik theorie heb gehad.
Appie legde alles goed uit. Ben geslaagd voor lzv dus dat zegt genoeg toch. Echt top.
Doordat Kees de lat hoog legde was het makkelijker afrijden. Maar hij bracht mij ook veel onzekerheid. Kon weinig goed doen Het was veel relaxed rijden toen ik 1 les gehad van Appie had.
De les was heel leuk en leergierig goede uit leg gehad
Super rijschool en super rij istructeur
Ik heb prettige lessen gehad bij de instructeur van deze rijschool. Ook kreeg ik steeds een terugkoppeling over hoe het ging en op welke dingen ik moest letten. Ook is er veel aandacht en geduld voor het leren van dingen. Ook heb ik gezien dat er goed omgegaan wordt met mensen die onzeker zijn met rijden.
Prettig en duidelijk en open naar elkaar toe werken
Beter kan niet