Erg leerzame cursus. Ik raad iedereen aan om bij verkeersschool kees van iersel te lessen. Het is niet alleen erg leerzaam maar ook intressant.
Een leuke en prettige sfeer goede omgang met mensen een geintje op zijn tijd kan ook
Tijdens mijn dagopleiding BE had ik een fijne rustige instructeur die me alles goed geleerd heeft.
Fijne lesdagen gehad,met gelukkig een goed resultaat
Mooi in 1 keer geslaagd dankzij goede begeleiding
Ik heb t heel erg naar mn zin gehad tijdens de lessen, een leuke instructeur en altijd goede uitleg
Het is altijd een thuiskomen bij Kees van Iersel. Ik heb mijn C ook daar gehaald. Goed en gezellig!! Groetjes Rianne
Alles is duidelijk. Theorie lessen zijn een aanrader om te volgen. Praktijk was leuk en duidelijk
perfect !!
Fijne leerschool heb het als positief ervaren.
Vriendelijk personeel
Nvt
Gemoedelijk , vriendelijk ,duidelijk .
Ik heb een Super ervaring. Ben kan wel af en toe mopperen maar het is een gouwe Vent !!