goede uitleg en leuke en fijne lessen.
Super goed geregeld allemaal. Snel en duidelijk. Ook gezellig. Nu ga ik nog CE volgen.
Zowel de theorie als praktijk zijn mij zeer positief bevallen. Zeer vakbekwame instructeurs, betrokkenheid en prettige omgang. Als gevolg van de vakkundigheid van deze medewerkers ben ik in staat geweest mijn rijbewijs C in één keer te behalen. Dit geldt voor theorie als praktijk.
duidelijke lessen is kleine groepjes, goed en net lesmateriaal
als je daarheen belt met wat voor een vraag, je word altijd beleeft en vriendelijk te woord gestaan. ze proberen het beste er uit te halen waar het maar kan. ze staan klaar voor hun klanten. goede service en bemanning.
Ik ben goed geholpen om mijn rijbewijs te halen. EN gelijk geslaagd!!! Ik heb helaas slechte ervaring bij andere rijscholen gehad. Maar hier heb ik gelijk een goede instructeur gekregen die zijn vak goed uitvoert. En heel veel kennis heb over zijn vak als instructeur .IK ben dik tevreden over deze verkeersschool . Zou hem gelijk aan raden.
Goede les vriendelijk en duidelijke uitleg
Heb echt fijn gelest bij kees van iersel goede uitleg over de wagen en ondersteuning over het bedienen van de vrachtwagen
Mooie leslocatie en lesvoertuigen.
Zeer goed bereikbaar vlotte instructeurs mooie locatie ben zeer tevreden.
het was goed ik raad het ieder aan
Ik heb dit jaar op een goede en redelijk snelle manier mijn C rijbewijs behaalt. Super
materiaal is allemaal netjes les is goed en duidelijk al met al gewoon een prima rijschool
flexibel insteling
Ik heb bij van Iersel goede begeleiding gehad. Ook hebben jullie problemen ivm een examinator op het CBR en een onverwachte rekening goed opgelost.
A, C1 en C1E behaald. Uitstekende rijschool en uitstekende instructeurs.
Nvt
zeer ervaren instructeur Appie, uitstekende begeleiding: laat het je zelf uitvinden, dat werkt. Administratie goed en soepel geregeld. Prima sfeer
Bedankt voor de goede begeleiding !!