Gewoon goed.
Mijn positieve ervaring gaat vooral over mijn instructeur Ton van Loon. Ton van Loon is een erg fijne rustige instructeur die alles goed uitlegt waarom je iets doet en waarom je iets niet moet doen.
aardig en vriendelijk
Vriendelijke en goede instructeur! De planning kon ook nog zonder problemen gewijzigd worden.
Geen
Ik ben blij dat ik geslaagd ben. Alleen ik ben spontaan en mijn rij-instructeur paste wat minder bij mij aangezien die te rustig was.
Goed en aardig personeel met verstand van zaken...
Uitstekende instructeur en materiaal.
goed advies en zeer gekwalificeerde instructeur.alles wordt rustig en bekwaam aangeleerd.
Heb een goede ervaring mee
erg goede en leuke instructeur
Continu begeleiding. Administratie punctueel. altijd antwoord gekregen
Goede rijschool en instructeurs! Alles word duidelijk uitgelegd en loopt prima bij jullie!
Theorielessen goed
mijn rijbewijs is behaald dus ben erg tevreden.
Super begeleid overal rustige en goede uitleg over gekregen
Beste Stefan, Bedankt voor de positieve reactie! Veel veilige kilometers gewenst.
Ik vond het erg goed gaan ben zeer tevreden over de rijopleiding