helemaal tevreden met de gevolgde cursus, goede instructeur met duidelijk uitleg en perfect hoe de "problemen" met medische keuring en rijtest zijn opgelost en geregeld.
ik heb een fijne tijd gehad en de eerste keer geslaagd dus ben dik tevreden
ik vond het fijn om bij Nico te lessen, hij was duidelijk en stelde me goed gerust.
goede duidelijke rijlessen gehad, hard maar wel duidelijk! het heeft geholpen. Ben voor me C en CE in een keer geslaagd!
Alles werd goed en rustig uitgelegd, auto reed fijn, afspraken maken ging heel makkelijk.
ben voor alles in een keer geslaagd door de goede lessen
Zeer goede instructeur Goed advies Leuke sfeer goede planning
...
prima begeleiding prijs en web site zijn bij mij niet zo bekend ik was er namelijk via vtl
Ik heb veel geleerd
Luistert naar de klant, prettig contact. Zeker beste rijschool van alle die ik gehad heb.
was fijn om bij jullie te lessen, heb er veel van geleerd. Bedankt.
alles goed verlopen.
Vriendelijkheid goede les lokalen goede service goede manier van les geven
Zeer leerzame lessen.
zeer leuke tijd gehad en zeer veel ervaring opgedaan
ik heb veel geleerd en altijd vriendelijke instructeurs.
Fijne auto om in te rijden, Nette combinatie,
positieve ervaring alleen jammer dat je een certifikaat moet halen voor LZV na zo veel jaaren ervaring met combinatie
vorige keer al gedaan
Ik heb een leerzame en gezellige tijd door gemaakt met Peter. Hij heeft me veel geleerd en ben hem daarvoor zeer en zeer dankbaar.