De lessen waren goed. Het was duidelijk wat er moest gebeuren en de uitleg was goed. Ook werd er genoeg tijd voor je genomen. Onder andere om op de dingen te oefenen die je nog wat minder goed kan. Heel fijn en snel contact met de rijschool zelf.
Mijn zoon is niet geslaagd de 1e keer maar hij heeft hele fijne rijlessen gehad
Mijn zoon is niet geslaagd de 1e keer maar hij heeft hele fijne rijlessen gehad
Een prettige dag met Appie. Duidelijk verhaal en goede instructie bij het rijden
Beste uitleg van Kees Iedere dag kunnen lessen en in 2 weken mijn C rijbewijs op zak . Super bedankt Kees van Iersel . 12 dec begin ik met oplegger
Gehele opleiding rijbewijs C en CE dezelfde fijne en deskundige en kritische instructeur gehad. Planning is snel en flexibel. Klasse
Goeie koffie
Ik heb hele intensieve lessen gehad. Veel geleerd en mijn instructeur was erg duidelijk met lesgeven. Ik zou het dan ook een ander echt aanraden bij deze rijschool te gaan lessen omdat ze echt tijd voor je hebben.
Tijdens de theorie lessen is er een aangename sfeer en dit geld ook voor de praktijk lessen. Bij dit laatste moet je wel oppassen want ze pakken je goed aan als je fouten maakt :).
Vrachtauto C praktijk. Leggen alles goed uit. Binnen 3 weken mijn rijbewijs gehaald.
Super fijne instructeur leerzame dag en ook geslaagd
Dankzij Kees me opleiding in 1x weten af te ronden. Super!
Prima instructeur.
Veel geleerd en leuke en leerzame lessen!
10 uur rijles gehad. 2x 4uur en 1x 2uur. Die 4 uur zijn best intens. Zeker na 32 jaar rijden zonder instructeur naast je. Veel slordigheden moesten worden opgepoetst maar dat is de instructeur gelukt. Dank voor de opleiding.
Super goede uitleg
Na mijn auto rijbewijs nu ook mijn motor rijbewijs gehaald bij deze rijschool. En in een keer geslaagd. De instructeur is ervaren en weet waar hij het over heeft. Ik raad deze rijschool daarom ook aan!
Betaling methode was onoverzichtelijk, met bellen afspraak hierom duidelijker kunnen maken. Plannen was af en toe een ding. Verder prima auto om in te lessen en fijne instructeur.