Het duurde wel even maar heb de praktijk in een keer gehaald!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij voskamp. Fijne auto, uitleg & instructeurs.
Er wordt geen invulling gegeven aan rijden onder bijzondere omstandigheden. Remmen en uitwijken op nat wegdek bijvoorbeeld. Ook is er niets verteld over de afhandeling bij schade. Nu is mijn zoon zijn scooter kwijt en de automobilist gaat vrijuit. En dan heb ik het nog niet eens over de verwondingen!
Op een prettige manier leren rijden, veel gelachen en zonder spanning gereden.
Goede rij instructeur
Mede door de vakkundige begeleiding tijdens de praktijk rijlessen voor C1 rijbewijs door Dick ben ik geslaagd voor het rijexamen. Veel dank voor de goede positieve manier van rijles geven. Henk (78 jaar)
Erena is een goede instructrice waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik heb wat meer lessen gehad dan gemiddelde maar heb mijn rijbewijs in één keer gehaald.
Bekwame en vriendelijke instructeurs, prima materiaal en organisatie. Heb de opleiding als gedegen ervaren. Ging met plezier lessen. Kan de rijschool van harte aanbevelen.
Erg tevreden over de rijlessen! Uitleg was goed en duidelijk! Instructeur was rustig en dan werkt erg fijn!
Goede ervaring kan niet anders zeggen. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Een vakkundig bedrijf, een ervaren instructeur, duidelijke afspraken alom een prettige ervaring.
Enige aanmerking is dat inplannen vaak ruim een maand van tevoren moet gebeuren, maar daar kan de rijschool verder niets aan doen.
Ik vond de rijlessen erg fijn bij jullie rijschool. Klaas jan legde duidelijk uit en zei waar t op staat. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van waar je staat met de lessen. Ik heb altijd met plezier gelest. Ik zou jullie dan ook altijd aanraden.
echt! Ging op voor BE, instructeur leerde me wat ik moest laten zien, gedaan, geslaagd, klaar.
De instructeur was erg relaxt waardoor ik veel heb geleerd.
Omdat ik wat ouder was toen ik rijlessen nam, merkte ik dat ik het langzamer leerde. Ook ontstond wat examenangst doordat ik een paar keer zakte voor het examen. Erena heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven door haar positiviteit en geduld. Daardoor werd auto rijden weer leuk ! En nu genieten van mijn rijbewijs. Groet, Marjon.
Goed advies. Vakkundige mensen.
Toen ik voor het eerst een keer achter de instructeur (Simon) reed leerde ik heel veel door te kijken welke lijnen, rijbanen en snelheden hij koos, normaliter rijd de instructeur er altijd achter en zie je dit niet of minder goed in elk geval, ik vond het dus makkelijker om het te leren terwijl hij er voor reed. misschien is dit qua lessen een tip om dit sowieso een keer of vaker te doen?
Ga zo door!!
Nvt alles is goed