Dat er soms op wordt gelet dat je niet en iemand weg moet brengen en iemand op moet halen. Hierdoor gaat er best wel veel tijd van je les af.
Nieuwe auto 😍
Misschien werken met andere middelen voor het verzetten van de lestijden. Denk hierbij aan Whatsapp bijvoorbeeld.
nvt
Goede uitleg en het duidelijk uitleggen van dingen die je moeilijk vindt
Soms wat lastig inplannen van lessen door drukte.
Super klantvriendelijk. Professionele aanpak. Zeer vriendelijke telefoniste die mee denkt.
Ik heb 4 verschillende lesauto's gehad, dit is voor een leerling best vervelend aangezien je telkens aan een andere auto moet wennen.
Voor mij zou het fijner zijn geweest als ik een direct nummer zou hebben van diegene die de theorie uitleg gaf.
Je word warm verwelkomt en ze zijn erg vriendelijk en hulpzaam. Je word goed geadviseerd en op de hoogte gehouden van alle stappen en lessen. Goede duidelijke manier van lesgeving en een goede sfeer. Ik Heb hier voor meedere rijbewijzen lessen gevolg en dit omdat ik goede ervaring heb met voskamp.
Leerzame en gezellige lessen gehad met Simon
Koop/huur een beter lesvoertuig.
Een fijne rijschool met verstand van zaken, betrokkenheid en professionaliteit.
Zeer vakkundig personeel, een echte AANRADER!
geen
Goede communicatie! Het C1 rijbewijs gehaald in een zo kort mogelijke periode.
Lage Weide 11
7231NN Warnsveld