Heel veel geduld en aanmoediging als ik er niet meer in geloofde, echt petje af!
Elke les heb ik als nuttig ervaren, maar ook als gezellig. Er hangt een ontspannen sfeer om veilig wart in te kunnen leren en daar ben ik persoonlijk erg gebaad bij.
In 1x geslaagd en het contact was altijd goed. Mooi georganiseerd
De lessen waren altijd super gezellig, daarnaast was Peter altijd duidelijk hoe en waarom we iets op een bepaalde manier moesten doen. Was een leerzame tijd ;)
Het was een fijne rijschool.
Alles goed uitgelegd. Alles in één keer gehaald. Dan is het ook al gauw goed. Rijles van vier uur lijkt lang maar is zo voorbij.
super fijne en vrolijke instructeurr zekerss te wetersss aan te raden!!
Zeer gedegen begeleiding tijdens rijlessen. Goede adviezen en een prettige auto. Zowel Dick als Twan ware zeer fijne en geduldige instructeurs. Aan de prijzige kant, maar je krijgt er wel wat voor.
De eigenaar die vrachtwagen les geeft mag zeker in de ochtend wat vriendelijker zijn . Hij zegt nog geen goede morgen ondanks dat wij dat wel deden en dit is toch zeker een keer of 4 gebeurt op zaterdagochtend. Lijkt mij geen visite kaartje. Maar voor de restitutie iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam. Gr Hans
Prettige vakmensen.
Tijdens de lessen werd ik altijd goed begeleid door Peter Hans. Ik heb hier veel geleerd en kijk met een positief gevoel hierop terug.
Leuke gesprekken in de auto die ook geruststellend werken. Leuke instructeurs.
Goede rijlessen
Goede uitleg en voorbereiding op je praktijk examen. Je weet waar je aan toe bent.
Prima rijschool!
Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Voskamp. Instructeur Peter Hans heeft veel geduld, weet goed met zijn leerlingen om te gaan en is een kundige leraar.
Verkeesschool voskamp is een erg fijne rijschool! Ik heb lessen genomen in de examenjaar en eerst dacht ik dat het plannen van de lessen heel moeilijk zou zijn, maar hier kijken ze echt met je mee en kan je lessen volgen wanneer het jou uit komt. Ik heb ook de theorie cursus hier gevolgd en ben daardoor in 1 keer geslaagd!
Elke les werd ik weer super begeleid, er zijn geen problemen voor bij gekomen. Al met al gewoon super!
Door mijn werk kon ik niet altijd lessen. Er is goed meegedacht en geholpen om een goed schema te maken voor mij. Altijd vriendelijk.
Heb de lessen voor mijn aanhanger rijbewijs zeer prettig ervaren. Leuke rijinstructeur die mij veel heeft bij geleerd door zijn goede feedback. Deze man was rustig en heeft ook zeker humor waardoor je ontspannen en relaxed kunt lessen. Super bedankt!
der werd goed uitgelegt hoe iets moet
Hoi! Ik heb me motor rijlessen als zeer prettig ervaren! Prettige instructeur die les op maat geeft. En jou je tijd geeft te leren op de motor. Alleen maar pluspunten en zou het iedereen aanraden!
Goed, leuke lessen van Peter Hans gehad.
Eigenlijk alleen maar prettig contact gehad met zowel de instructeurs als het plannend personeel. Men is vriendelijk, invoelend en vakkundig. Instructeurs kunnen onderling een andere focus en stijl hebben; doe daar je voordeel mee als klant en pik wat lessen van een andere instructeur mee!
Fijne rijschool met persoonlijke aandacht!
Lage Weide 11
7231NN Warnsveld