Fijne rijlessen, ik wist waar ik aan toe was. Uitleg over uitvoeren van handelingen tijdens het rijden waren duidelijk.
Goede rijschool met veel ervaring die persoonlijk kijken hoe jij het beste voorbereid naar je rijexamen kunt gaan.
Zeer prettig
Fijne rijinstructeur en alles werd netjes geregeld!
Door Corona zijn mijn rijlessen meerdere keren gestaakt dus al met al heb ik er lang over gedaan. Examen moest steeds weer opnieuw ingepland worden en daar is fantastisch in meegedacht. Peter Hans was mijn motorinstructeur en ik kijk supergoed terug op zijn kundige en ontspannen begeleiding. Peter Hans is super gezellig, erg motiverend en heeft mij keer op keer het vertrouwen gegeven waardoor ik weer een stapje verder kwam. Peter Hans, bedankt! Victor
Rij instructeur geeft goede tips en benaderd je op de goede manier als er iets fout gaat.
Fijn les gehad, en in één keer geslaagd.
Normaal gesproken schrijf ik niet snel een review. Toch voelde ik mij genoodzaakt dit deze keer wel te doen! Mijn ervaring met Voskamp was zonder twijfel zeer positief. Je hoopt van tevoren natuurlijk altijd een enigszins aangename rijschool in de armen te nemen, aangezien je langere tijd onder hun hoede zal zijn en afhankelijk bent van diens kundigheid. Toen ik bij Voskamp mijn motorrijlessen besloot te nemen had ik niet beter durven wensen. Direct sprak de locatie mij al aan. Prettig binnenkomen met een koffietafeltje in het halletje en twee gezellige dames bij de administratie. Peter Hans was als instructeur zeer vakkundig en ook een positieve babbel ontbeerde hem niet. Ik heb me altijd op me gemak gevoeld bij deze mensen waardoor ik mijn praktijk-examens in één keer heb kunnen halen! Vakkundig (ervaren mensen die weten waar ze het over hebben), gezellig (een babbel, zo nu en dan een geintje, geïnteresseerd in jou), overzichtelijk (duidelijke app met je voortgang), grondig (leeft mee met je obstakels en helpt je die vervolgens te verhelpen), prettige lesmotor en de prijs is het zeker waard! Bedankt Voskamp, Peter Hans, voor het vakkundig onderwijzen, maar boven alles hebben jullie mij een memorabele ervaring meegegeven!
Super duidelijke en rustige rijlessen. Hartstikke tevreden
het was heel erg leuk om les te hebben bij voskamp, serieus maar ook erg gezellig. Met als finishing touch een milkshake bij de mc donalds in Deventer! Geweldig!
fijne en duidelijke rijschool, met veel plezier mijn C en C/E gehaald vriendelijk en behulpzaam personeel
Het is een hele prettige rijschool. Van te voren heb ik voldoende uitgebreide informatie gekregen, en de lessen waren erg duidelijk maar ook rustig en absoluut niet stressvol. Dus het was een goede ervaring!
Voskamp is een hele fijne rijschool met veel ervaring. Ik heb in één keer mijn examen gehaald en ik ga nu met vertrouwen de weg op! Bedankt Aloys!
Vriendelijk geholpen veel geleerd, gezellige lessen gehad en geslaagd!
Tijdens de lessen altijd goed kunnen praten met mijn instructeur, goede begeleiding gehad en de instructeur straalde ook rust uit.
Prettige rijschool.
Ik kan rijschool voskamp niet genoeg aanbevelen. Duidelijke, geduldige en persoonlijke instructie. Peter Hans, dankjewel. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld dankzij je duidelijke uitleg en begeleiding. Ondanks alle oepsmomentjes ben je altijd geduldig met me geweest en ik kan je niet genoeg bedanken.
Alles prima in orde. Kleren voor t motorrijden altijd netjes klaar hangen in t hok. Motoren rijden fijn om mee te beginnen en Peter Hans geeft duidelijk en relaxed les. Ik heb genoten van de lessen en in 1 keer geslaagd. Wat wil je nog meer?
Ik ben heel erg tevreden over de mannier van les geven en hoe afspraken worden gemaakt. Alles word duidelijk besproken zodat je helemaal klaar bent voor het examen.
Alles was goed geregeld, de lessen waren erg fijn. 100% tevreden
Zeer behulpzame en geduldige leraar, echt toppie. Auto ook top en nieuw.
Fijne instructeur, voelt je op je gemak in de auto, top uitleg.
Je wordt enorm goed geholpen. Er wordt ruim de tijd vior je genomen en alle vragen worden netjes behandeld. De eerlijke maar waardevolle feedback wordt goed onderbouwd. Mijn rijopleiding bij Voskamp is daarom ook zeer geslaagd :) Ik wil bij deze dan ook nog een keer idereen bij voskamp bedanken voor de geweldige samenwerking tijdens de rijopleiding
Voor mijn BE rijbewijs heb ik les gehad van Dick. Hij geeft echt op professionele wijze les, is zeer persoonlijk betrokken en voelt goed aan waar er ondersteuning nodig is. Daarnaast heeft hij een enorm gevoel voor humor wat voor een fijne sfeer zorgt tijdens de lessen! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
Lage Weide 11
7231NN Warnsveld