Personeel is attent en zeer klant vriendelijk. Laten de plaats opgeruimd achter. Alles werdt uitgevoerd zoals besproken. Goed bereikbaar bij vragen, en een snelle respons. Alleen plaatsing was later dan verwacht.
We zijn heel blij met onze nieuwe serre en hoe alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, van planning tot opruimen na het werk. Alle bijgetrokken specialisten, zoals stukadoors, loodgieter, elektriciens, enz., waren professioneel en vriendelijk. We kregen snel antwoorden op onze vragen en ook advies over de vervolgende opknap klussen binnen en rondom de serre.
Fijne ervaring van aankoop tot oplevering
Zeer duidelijke uitleg en informatie, van plan tot uitwerking. Er wordt netjes gewerkt, Er worden hoogwaardige materialen gebruikt. Super tevreden
Vanaf de eerste gesprekken over mogelijkheden en offerte, de finale planning die gehouden werd heeft Alruco waargemaakt wat ze beloofd hebben. Daarnaast is het product en afwerking ervan bij Alruco zelf en onderaannemers als stukadoor, elektriciën en dakdekker dik in orde. De overall kwaliteit is de prijs meer dan waard.
Vanaf het begin wordt je bekend gemaakt met het stappenplan waarmee Alruco de projecten realiseert. Vanaf het begin dat je het eerste contact legt met een afspraak in hun showroom, tot aan de oplevering van de serre. De aanpak is glashelder en je wordt goed op de hoogte gehouden in het bouwproces
Bij de afspraken goede uitleg gekregen hoe de voorbereidingen zouden gaan. De proffesionaliteit van de medewerkers vond ik top. Er werd ook meegedacht om bij de hevige regen in de eerste week de achtergevel dicht te maken. In een woord perfect geregeld.
Onze ervaring met Alruco is zeer positief. Wat wij erg prettig vonden aan de manier van werken is dat er gedurende de gehele bouw 1 aanspreekpunt is. Het gehele team van Alruco bestaat uit kundige en vriendelijke vakmensen. De communicatie verliep goed en en de kwaliteit is zeer goed te noemen. Er is de hele bouw netjes gewerkt, afspraken werden goed nagekomen en al het bouwafval werd telkens meegenomen. Dit zorgde ervoor dat de bouw aangenaam verliep. Ik raden Alruco zeker aan en zijn zeer tevreden over onze serre. Nogmaals dank, Rob en Kimberly Raymakers
Hele mooie serre geplaatst. Vriendelijk en kundige werknemers.
Alle werkzaamheden liggen in 1 hand. Als er iets is, kun je direct contact opnemen. Bedrijf is transparant en helder.
Hét grote voordeel van Alruco is vooral, dat ze alle noodzakelijke en gewenste werkzaamheden kunnen verzorgen. Daarmee wordt de klant enorm ontzorgt en worden de werkzaamheden keurig op elkaar afgestemd. Alruco werkt ook projectmatig en daarmee weet je in alle fases van de werkzaamheden waar je aan toe bent, zowel wat betreft de planning, als financieel. Men levert bovendien topkwaliteit, zowel wat de werkzaamheden betreft, als de serre zélf. Onze contacten met Alruco zijn plezierig verlopen; beetje Brabantse gezelligheid, maar ook zakelijk. Het feit, dat er een projectleider van Alruco op de bouw zit, die direct aanspreekbaar is, helpt hierbij enorm voor de snelle contacten. Vriendelijke, gezellige en hardwerkende medewerkers, die je prima over de vloer kunt hebben. Kortom, wij zijn uitermate tevreden over Alruco en bevelen dit bedrijf van harte aan.
Strakke planning. Onverwachte situaties zijn vakkundig opgelost. De afsmeervloer ligt prima strak met 3 overgangen: naar de tuin, naar de keuken en naar de woonkamer. Naar de keuken toe is het iets te hoog afgewerkt, wellicht op te lossen met een lage drempelovergang. Het stukwerk is netjes strak. De loodgieter voor de vloerverwarming heeft het op zich wel goed aangelegd, maar heeft het laten afweten bij de afwerking. Hij heeft de aansluiting onvoldoende gecontroleerd, waarvoor hij niet terug wilde komen. Hij liet ons zitten met een lekkende aansluiting in de convectorput, wat wij met moeite zelf hebben opgelost. De ruimte is telkens mooi schoon gemaakt na iedere klus. Al met al hebben wij nu binnen 2 maanden werk een schitterende aanbouw.
Onze vloerverwarmings-installateur had dit probleem inderdaad moeten oplossen. Ik heb hem daarop aangesproken. Onze excuses hiervoor.
De oplevering is volledig binnen de planning. De serre is van hoogwaardige kwaliteit. De sfeer in de contacten was prettig. Aan meerwerk zijn uiteraard kosten verbonden, die soms aanzienlijk kunnen zijn; het is belangrijk om daar rekening mee te houden en allert op te zijn.
Goed advies en begeleiding tijdens de uitvoering. Professionele uitvoering door goede vakmensen. Oplevering en nazorg volgens afspraak en verwachting. Prijs-prestatieverhouding ruim voldoende.
Wij hebben een aanbouw laten zetten met een prachtige pui en lichtstraat. We zijn vanaf het eerste moment goed ingelicht en je kunt alles bekijken in hun mooie showroom. Fijn personeel die mooi en goed werk leveren. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Gedurende alle fases van het project uitstekend meedenken om uiteindelijk het best haalbare resultaat te bereiken!
- Netjes gewerkt - Alles wordt meteen opgeruimd na het werk - Hebben geen troep achtergelaten - Ze houden zich aan de afspraken - Als iets onduidelijk is, krijg je uitleg - Mails worden op dezelfde dag beantwoord
Goede en gezellige vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn.
De service en adviezen zijn als positief ervaren. Prijs vs kwaliteit is in verhouding. Planning zou wat strakker kunnen (er zijn weken of dagen dat er niks gebeurd) . Maar we begrijpen ook wel dat het lastig is met meerdere onderaannemers.
Hoewel wij best opzagen tegen de werkzaamheden welke zich over ruim twee maanden hebben uitgestrekt, bleek m.n. door de prettige medewerkers, zowel van Alruco als de externe bedrijven 'het leed' te overzien. Het uiteindelijk resultaat overstijgt onze verwachtingen die we vooraf hadden. En toen bij oplevering bleek dat er kleine schades waren aan de ruiten, werden deze op basis van garantie zonder problemen vervangen, In één woord: een TOP bedrijf!
Duidelijke afspraken, doen wat ze beloven. Er is netjes gewerkt en afgewerkt. Alles in 1x goed.
De bestaande serre was aan vervanging toe en het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over de montage, service en afspraken worden nagekomen. Vakwerk!
Wij zijn ontzettend blij met onze uitbouw, perfect werk afgeleverd, goed meegedacht alleen qua communicatie kan het hier en daar beter.
Bij mijn zoektocht naar een goede serrebouwer kwam Alruco als beste kandidaat naar voren. Gelukkig sloot de ervaring aan bij die verwachtingen. We hebben een mooie geïsoleerde aluminium woonserre laten plaatsen. Goedkoop was het niet, maar het is allemaal wel oerdegelijk en daarmee hebben we er een flink stuk woning bij gekregen. De werknemers zijn aardig, vakkundig, denken mee en komen afspraken na. De nazorg is ook goed.
...
Kapelweg 18
5684NT Best
Alruco is dé specialist in woninguitbreidingen sinds 1976. Een familiebedrijf met veel ervaring in ontwerp, fabricage en montage van maatwerk aluminium serres, tuinkamers en uitbouwen van topkwaliteit. Daarnaast verzorgen we voor het merendeel van onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, en tegelwerk. De complete bouw onder één dak. Alruco beschikt over een uniek serrepark waar u het gevoel van uw eigen serre of aanbouw als uitbreiding van uw huis kan beleven. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar. Meer informatie? Bekijk onze website of bel: +31(0)499 391 145