Precies wat wij wilden!

Wij hadden een globaal idee wat wij wilden. Het team van Alruco dacht perfect mee en had goede ideeën. Uitvoering helemaal goed! Aanlevering van de technische specs, de bouw in twee dagen, goede afwerking en oplevering echt helemaal goed!

• Waar kent u Alruco van ? Gevonden via zoekopdracht op Google

De technische productkwalteit is erg goed.

In totaal ben ik zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling. De eigen medewerkers waren altijd zeer correct en prettig in de omgang. Er zijn enkele punten die voor verbetering vatbaar zijn. In de beginperiode is er veel onduidelijkheid over de planning. Er was geen planning en ik moest zelf steeds bellen over wat en wanneer er iets ging gebeuren. Toen er eenmaal een planning was, was dat beter. Bij de werkzaamheden die waren uitbesteed was het contact met deze personen minder prettig dan met de eigen mensen. De stukadoor heeft onze voortuin bevuild met cementresten op de plaats waar de molen heeft gestaan. Ik had hem aangeraden een zeil onder de molen te plaatsen maar dit heeft hij niet gedaan. De installateur van de vloerverwarming was stuurs en gaf uit zichzelf geen info zoals over de extra leiding die alvast in de vloer is gelegd in geval een radiator in een later stadium nodig zou zijn.. Bij het oplossen van het probleem van het motorgeluid vertoonde hij een slechte klantvriendelijkheid. Zonder te kijken wat daadwerkelijk het probleem was heeft hij een stuk rubber achter de pomp geplaatst. Hij heeft niet geconstateerd of het probleem daadwerkelijk was opgelost. De pomp moest vervolgens in een andere stand staan dan hij eerder had geinstrueerd. Nu was ineens de lage stand van de regeling waarop de pomp niet storend is de goede stand. Deze persoon is geen reclame voor Alruco.

• Waar kent u Alruco van ? Anders

goed bedrijf met veel ervaring

net bedrijf , vakwerk

• Waar kent u Alruco van ? Via social media kanalen

Erg mooie uitbouw

Over het algemeen zijn wij erg positief over de uitbouw die wij hebben laten plaatsen door Alruco Serrebouw. De aanvraag is heel fijn gegaan, de bouwvakkers zijn vriendelijk en netjes en er wordt precies gewerkt. Er wordt meegedacht en geen vraag is te veel. Het enige minpunt vonden wij de communicatie met de planning, deze verliep geregeld warrig en we moesten er zelf achteraan wanneer er definitief gestart kon worden met de bouw (datum was al verstreken en er werd hierover geen contact gezocht). Nu we in de uitbouw zitten zijn we meer dan tevreden, het ziet er fantastisch uit!

• Waar kent u Alruco van ? Gevonden via zoekopdracht op Google

Alruco levert goed werk en is betrouwbaar

We hebben de samenwerking met Alruco als bijzonder prettig ervaren. De medewerkers leveren hun werk accuraat af. Het is duidelijk een geolied team, dat precies weet wat ze aan elkaar hebben. We zijn dan ook bijzonder goed te spreken over het eindresultaat.

• Waar kent u Alruco van ? Mond-tot-mond reclame

Super kwaliteit, maar communicatie kan beter!

We zijn erg te spreken over de kwaliteit van de lichtstraat en schuifpui. Tevens ziet alles er strak uit en werkt alles prima. Ook de installatie ging samen met onze eigen aannemer goed! Enige mindere ervaring die ik heb is dat de communicatie na de bestelling en oplevering niet altijd lekker verliep. Ik kreeg sterk de indruk toen wij besloten om de complete bouw van de tuinkamer uit te besteden dit niet als prettig werd ervaren door jullie. Ik heb regelmatig gevraagd na de planning, maar zelfs een paar weken voor eventuele oplevering kreeg ik nog te horen dat de datum nog niet bekend was. Ik snap best je niet alles met zekerheid kan zeggen, maar iedereen werkt toch met een planning. Dat vond ik wel een minpunt, maar verder zijn we heel tevreden met het eindresultaat.

Topwerk

Heel erg goed, solide en mooi werk geleverd. Alles klopt, behalve de planning (ietwat vertraging). Prachtige woonserre van 3,5 bij 5,8 meter laten bouwen door Alruco. Niet goedkoop, maar daar krijg je dan ook zeker iets voor terug. Fijne persoonlijke benadering.

Toppers in mee-denken

Om onze woning levensloop bestendig te maken zijn zeer deskundig geholpen door dit bedrijf.

• Kwaliteit en vakmanschap N.v.t.
  • Waar kent u Alruco van ? Gevonden via zoekopdracht op Google

Zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Alruco!

Professioneel, vakkundig, goed georganiseerd, strakke planning en een prachtig eindresultaat. We zijn zeer tevreden.

• Waar kent u Alruco van ? Anders

Uitstekend bedrijf met hoge kwaliteit.

De aanbouw is mooi geworden en van uitstekende kwaliteit. De werkzaamheden zijn goed en zeer netjes gedaan en de klant vriendelijke medewerkers zijn heel kundig.

Goed werk afgeleverd

Wat wij jammer vonden was dat het moment van start aanbouw diverse keren was uitgesteld. Ook de planning was in het begin voor ons niet helemaal helder. Verder kwalitatief supergoed werk geleverd.

Fijne samenwerking

Vriendelijke vakmensen

Kwaliteit, betrokken en betrouwbaar

Kwaliteit is ambachtelijk bouwen in combinatie met georganiseerde zorgvuldigheid. En dat vat in één woord mijn gevoel bij Alruco samen. Op alle deelterreinen leveren ze vakmanschap en afspraak is afspraak. Wat mij betreft: van harte aanbevolen. Ook boven de rivieren...

• Waar kent u Alruco van ? Gevonden via zoekopdracht op Google

Eerste ervaring, meteen de beste!

Wij hebben geen ervaringen uit het verleden met verbouwingen en gingen het avontuur aan. Het fijne was dat men van Alruco niet alleen heel (technisch) kundig is, maar ook zeer goed georganiseerd is in de takenverdeling, afspraken maken en vooral de communicatie. En daar onderscheiden ze zich heel erg in. Topbedrijf.

Perfecte service en kwaliteit

Wij zijn uitermate tevreden over de geweldige service en het perfecte eindresultaat wat Alruco heeft opgeleverd. Ook alle onderaannemers die langskwamen leverden allemaal dezelfde kwaliteit. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

• Waar kent u Alruco van ? Gevonden via zoekopdracht op Google

We zijn erg blij met de tuinkamer

Alles is top geregeld.

zie hier onder

Alruco komt zijn afspraken na,ze hebben goed betrouwbaar en vakkundig personeel. Ruimen alles netjes dezelfde dag op zodat de er geen rommel blijft liggen.

• Waar kent u Alruco van ? Gevonden via zoekopdracht op Google

goede werknemers vriendelijk en netjes

we zijn erg blij met onze tuinkamer, nu alles achter de rug is zijn we zeer blij met de mooie ruimte,

• Waar kent u Alruco van ? Gevonden via zoekopdracht op Google

Plezierig bedrijf om zaken mee te doen en blij met degelijk vakwerk!

We zijn via andere tevreden klanten met Alruco in contact gekomen. Zij hebben goed vakwerk geleverd en de werkzaamheden zijn geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Tevens een compliment voor de werknemers en andere ingezette bedrijven voor de plezierige samenwerking.

Netjes werk afgeleverd

Komen afspraken na. Leveren net werk af!

• Communicatie
  • Nazorg en garantie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. Met name de levering/installatie blonk uit in kwaliteit van het product, vakmanschap van de installateurs en de zorg voor een goede oplevering.

• Communicatie
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Ervaring met: Uitbouw

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd tijdig op de hoogte gehouden al was het jammer dat de planning pas kort van te voren vrij gegeven werd. Maar prima service verleend.

• Ervaring met: Uitbouw

uitstekend personeel , vlotte werkers

Kapelweg 18

5684NT Best

Over Alruco Serrebouw

Alruco is dé specialist in woninguitbreidingen sinds 1976. Een familiebedrijf met veel ervaring in ontwerp, fabricage en montage van maatwerk aluminium serres, tuinkamers en uitbouwen van topkwaliteit. Daarnaast verzorgen we voor het merendeel van onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, en tegelwerk. De complete bouw onder één dak. Alruco beschikt over een uniek serrepark waar u het gevoel van uw eigen serre of aanbouw als uitbreiding van uw huis kan beleven. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar. Meer informatie? Bekijk onze website of bel: +31(0)499 391 145