Voor alles kon ik hier terecht. Mails en telefoons werden doorgaans snel beantwoord. Veranderingen werden snel opgepikt en aangepast. Heel fijn. De werknemers werken echt goed, netjes, secuur en zijn hartstikke aardig. Het enige minpuntje vond ik dat bepaalde opdrachten wel erg prijzig waren waardoor ik toch bepaalde opdrachten door een ander bedrijf heb laten uitvoeren.
Wordt netjes gewerkt. Afspraken worden goed nagekomen. Gebruikte materialen zijn goed.
Mooie kwaliteit woonserre in de kleur antraciet, zijn er super blij mee!
wederom een mooie serre geplaatst. helaas zijn de standaard deurgrepen aangepast. Dit zie ik al een vermindering. De rest van de serre is top.
De kwaliteit van de werkzaamheden zijn prima. De afbouwfase was strak gepland en deze is ook nagekomen. Waar er dingen anders verliepen werden deze snel en vakkundig opgelost, naar volle tevredenheid. Het grote voordeel in mijn ogen is dat Alruco alle noodzakelijke werkzaamheden aanbiedt en aan elkaar laat aansluiten, van fundering tot dakafwerking, waardoor de klant zelf er geen omkijken naar heeft. In 8 - 10 weken is de volledige aanbouw gerealiseerd. De mensen van / via Alruco zijn vriendelijk, leveren prima werk en ruimen alles ook weer netjes op.
Wij zochten een betrouwbare partner, die met ons meedacht in de realisatie van onze serre. Wij wilden graag een deel zelf uitvoeren, en Alruco heeft zich hiervoor zeer flexibel en mee denkend in opgesteld. Het resultaat is een fantastische serre, die in de puntjes netjes is afgewerkt.
Vakmanschap en erg correcte werkhouding. Uitermate betrouwbaar en er wordt een prima product geleverd.
Goed geholpen bij aankoop. Ons goed na laten denken hoe we het echt zouden willen zonder dat we spijt gaan krijgen. Werkmannen netjes en vriendelijk en legde dingen uit als we vragen hadden.
In alles blijkt dat de heren liefde voor de zaak en hun product hebben. We kregen goed en duidelijk advies en ook onze aannemer werd van goed advies voorzien. De kraanmachinisten en constructie bouwers waren vriendelijke correcte heren! Petje af!
Uiterst professioneel wijze om te komen tot aanschaf een aanleg van serre van goede kwaliteit. Van advies tot oplevering en nazorg.
Heldere communicatie, vriendelijke en vakbekwame medewerkers, correcte nakoming van afspraken en ....kwaliteit!
Ze doen wat ze beloven en ze doen het uitstekend. Denken goed mee en adviseren juist. Super kwaliteit en daarmee ook uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Is ons zeer goed bevallen. Nuchter bedrijf, geen poeha, straks georganiseerd, duidelijke checklisten informatie vooraf. Werken met werknemers die vaak 15-20 jaar in dienst zijn cq met inleen van derden (vloerenlegger, dakbedekker) die vaak 15-20 jaar verbonden zijn aan Alruco. Ieder expert op hun gebied. Je merkt dat ze echt gespecialiseerd zijn in serres, tuinkamers aan details en produktafwerking. In geval van vragen of onduidelijkheden werd er snel geschakeld. Gevoel dat we vooraf hadden hebben ze waargemaakt. Prijs - kwaliteit is in orde (ze zijn niet de goedkoopste maar gaan voor kwaliteit, voldoen aan normen van bouwbesluiten etc.). En belangrijk punt is afspraak = afspraak en geen loze beloften. Mochten we ooit verhuizen en gaan aanbouwen dan staan ze zeker bovenaan het lijstje.
Enorm nette showroom waar je echt inspiratie op kunt doen. Deskundige adviseurs die duidelijk het vak kennen. En hoewel echt niet de goedkoopste, zeker de beste die wij hebben gezien en gesproken. Nog nooit een aannemer over de vloer gehad die zó keurig en netjes werkte. Iedere dag was de bouwplaats opgeruimd, geveegd en was al het afval afgevoerd. Vriendelijke en nette mensen waar je met vertrouwen de huissleutel bij achter liet. Ze gingen ook echt zuinig met je huis en interieur om. Wij mochten gebruik maken van de tuin van de buurman om spullen aan- en af te voeren en ook hier zijn ze keurig mee omgegaan door steeds net dat beetje extra te doen in zijn tuin. Heldere communicatie, afspraak is afspraak. Als ze zouden komen dan waren ze er ook. Gehele planning is op de dag nauwkeurig gerealiseerd. Helaas waren twee ruiten bij aankomst beschadigd t.g.v. een noodstop onderweg. Van één ruit kon je de beschadiging niet zien, die zat achter het rubber, maar er werd open over gecommuniceerd. Twee weken later waren ze reeds vervangen door nieuwe ruiten. Tenslotte een oplevering waarbij de puntjes op de i werden gezet en geen enkel restpunt om nog op te pakken. Hulde!
Vriendelijk en deskundig personeel, goede kwaliteit van de werkzaamheden/serre, goede service.
Keurig bedrijf, die de gemaakte afspraken goed zijn nagekomen, alles iedere dag na de werkzaamheden keurig opgeruimd achter gelaten, gezellige vakkundige personeelsleden, kortom TOP.
Alles verder prima, goed contact, ook telefonisch
prima communicatie en advies; vriendelijke onderaannemers en coordinatie via Alruco
Alle afspraken prima nagekomen en een goede en tijdige communicatie; helemaal top
Prima omgang en bejegening met de klant. Het personeel is sympathiek. De bouwvakkers werken netjes en zijn betrouwbaar. Prettig is dat Alruco goed georganiseerd en gestructureerd het werk doet. Vanaf het aanvragen van een vergunning, de rondleiding in de showroom en werkplaats tot aan de afronding van de uitbouw. Het resultaat is verbluffend mooi. Mijn grote waardering aan Alruco!
Er wordt met vakmensen vakwerk gemaakt, waarbij je zelf bepaalt wat je wil laten doen. Dat kost wel wat maar geeft wel rust. Alles werdt elke dag dat er gewerkt werdt keurig opgeruimd en meteen meegenomen.
Jammer dat wij dit al niet jaren eerder hebben gerealiseerd met ALRUCO Serrebouw.
Zeer vakkundig personeel , goede begeleiding, klant vriendelijk, goede nazorg.
Alruco levert prachtig en correct werk af. Ze werken met mensen die professioneel en vakkundig zijn. Planning proberen ze netjes na te leven. Ik zou anderen echt aanbevelen bij Alruco!
Kapelweg 18
5684NT Best
Alruco is dé specialist in woninguitbreidingen sinds 1976. Een familiebedrijf met veel ervaring in ontwerp, fabricage en montage van maatwerk aluminium serres, tuinkamers en uitbouwen van topkwaliteit. Daarnaast verzorgen we voor het merendeel van onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, en tegelwerk. De complete bouw onder één dak. Alruco beschikt over een uniek serrepark waar u het gevoel van uw eigen serre of aanbouw als uitbreiding van uw huis kan beleven. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar. Meer informatie? Bekijk onze website of bel: +31(0)499 391 145