Kennis en advies tijdens verkoopgesprek. Kwaliteit. Pluspunt: bezichtigingen in serrepark, zodat je met eigen ogen verschillende dingen kunt vergelijken. Zeer mooi geheel geworden.
Als klanten zelf bouwkundig werk laten maken is ons advies om pas in te laten meten nadat het bouwkundig werk klaar is. Wij hebben aangegeven dan circa 6 weken productietijd nodig te hebben. We hebben dit bij jullie zelfs weten te verkorten tot 4,5 week.
Bedrijf wat het netjes op orde heeft. Zit structuur in het bedrijf. Komen afspraak steeds na. Zijn goed bereikbaar en aanspreekbaar. Goede eigen werkplaats. Personeel is ervaren en zeer klantvriendelijk. Plaatst op korte termijn.
Het is een woord perfect niets aan op te merken.
Na een vervelende ervaring met een andere serrebouwer , zijn we bij jullie terecht gekomen. Jullie hebben ons super geholpen. Ook tijdens de werkzaamheden die we zelf deden. Een hele goede begeleiding. We zijn voor meer dan 100 procent tevreden. Geweldig. Heel veel dank
Het resultaat is geweldig. Mooie serre!
Afval scheiden vereist steeds vaker meerdere transportbewegingen. Eén gecombineerde container voor alle afval wordt berekend als restafval en is dus veel duurder.
Bijzonder vakkundig en betrouwbaar bedrijf dat hoge kwaliteit levert. Alruco werkt exact volgens de planning en in ons geval liep het geen dag uit. Bijzonder vriendelijke en meedenkende werknemers die accuraat en schoon werken. We hebben twee en een halve maand mensen over de vloer gehad. De contacten zijn prettig verlopen en de overlast was minimaal. Het produkt (40m2 uitbreiding) is in één woord geweldig, waarvoor nog onze hartelijke dank.
Alruco heeft zeer betrouwbare en deskundige medewerkers in dienst die je graag over de vloer krijgt. Ze werken snel en netjes evenals alle onderaannemers. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en dus erg blij met onze nieuwe tuinkamer.
Wij zijn zeer tevreden met onze serre.Uw bedrijf heeft zeer kundige werknemers.Zeer voorkomend en beleefd. Als wij weer zoiets zouden overwegen dan weer Alruco als bouwer.
Heel zorgvuldige werkwijze, wat leidt tot uitstekende kwaliteit. Plezierige contacten met alle medewerkers en ook onderaannemers
In afspraken maken is Alruco punktueel, prettig om mee samen te werken, matriaal is van uitstekende kwaliteit, kortom een heel betrouwbare onderneming.
Goede service, duidelijke afspraken
Alles is exact volgens de afgegeven planning verlopen en kwalitatief goed werk afgeleverd.
Wij hebben de keuze gemaakt voor Alruco, omdat de ervaring al vanaf het moment dat we de showroom inliepen erg positief was. De mensen van Alruco zijn erg precies. Ze denken mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, zowel estetisch als praktisch. Dit hebben wij in alle stadia ervaren, ontwerp, planning en uitvoering. Alruco heeft voor ons een aanbouw gemaakt, maar ook de rest van het huis verbouwd. Wij wonen ondertussen alweer een paar maanden terug in ons huis en zijn er nog iedere dag blij mee. Het is allemaal mooi gemaakt en mooi afgewerkt. We zijn er erg blij mee!
Tijdens de gehele bouwperiode is alles volgens planning en afspraak vakkundig uitgevoerd. Je kunt er van op aan en daar houd ik van. Ook is alles na iedere werkdag netjes opgeruimd.
Goede communicatie duidelijk in uitleg goede afspraken zeer goede kwaliteit ben zeer tevreden
Dank u wel voor de goede samenwerking en het leverenb vcan een mooi en goed product.
PRIJS/KWALITEIT KLOPT. KLASSE WERK GELEVERD. LATER VOLGEN FOTO'S VAN AANBOUW.
Het hele bouwproject van offerte tot oplevering zeer professioneel, vriendelijk en met aandacht voor persoonlijke wensen uitgevoerd. Vakbekwaam personeel werkt zeer netjes, niets dan lof!
Aardige mensen, goede service en kwaliteit, afspraken worden nagekomen, dus we zijn tevreden.
Prettige werknemers die goed en netjes werken. Goede kwaliteit van het materiaal. Goede nazorg, garantie nog geen ervaring mee.
Professioneel en netjes in alle opzichten. Verkoop neemt de tijd, bouwmensen houden rekening met de omgeving waarin ze werken: laten ieder dag alles netjes achter, nemen geen rotzooi mee naar binnen. Ook als wij als bewoners niet aanwezig waren. Je kon amper zien dat ze er geweest waren, afgezien van de gebruikte koffiekopjes op de aanrecht en de voortgang van het werk. Algehele afwerking is erg netjes.
Vakmanschap, zorgvuldig, betrouwbaar en kwaliteit. Inzet tijdens het hele proces om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen
Kapelweg 18
5684NT Best
Alruco is dé specialist in woninguitbreidingen sinds 1976. Een familiebedrijf met veel ervaring in ontwerp, fabricage en montage van maatwerk aluminium serres, tuinkamers en uitbouwen van topkwaliteit. Daarnaast verzorgen we voor het merendeel van onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, en tegelwerk. De complete bouw onder één dak. Alruco beschikt over een uniek serrepark waar u het gevoel van uw eigen serre of aanbouw als uitbreiding van uw huis kan beleven. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar. Meer informatie? Bekijk onze website of bel: +31(0)499 391 145