Super snel en zeer deskundig.
Afspraak gemaakt voor het riool en het probleem was daarna snel opgelost. Met de camera mee kunnen kijken waar het probleem zit.
Helaas vaker last van verstoppingen. Tekloeze is er meestal dezelfde dag nog om je te helpen met het probleem. Klasse
Heel tevreden!!
Stond goed te woord en luisterde goed. Zeer bekwaam
Eenmaal aanwezig hadden de medewerkers het klusje snel geklaard
Fijn bedrijf en ons probleem met de afvoer supergoed verholpen en snel
Vakkundige mensen!
zie hierboven
Jonge medewerker, vakkundig en zeer netjes. Je kon niet zien dat hij geweest was, perfect achter gelaten.
Verstopping badkamer-afvoer adequaat en snel opgelost.
Snelle en kundige oplossing!!
Snel en vakkundig. Werden niet onnodig op kosten gejaagd. Alles in overleg.
Monteur was vriendelijk en had kennis van zaken
prima service
Snelle service en verstopping snel en vakkundig opgelost.
Zeer kundig en snel opgelost!
Snel en keurig het probleem opgelost.
uitstekend
netjes geholpen, snelle service
Heldere communicatie en netjes opgelost.
Ik heb eerst een ander bedrijf hier gehad voor rioolontstopping (nul resultaat) en dan pas merk je hoe goed Te Kloeze is: professioneel en effectief!
Bedankt voor uw reactie.
Mijn probleem is direct opgepakt, en snel opgelost
Goed om te horen.
Nadat het 1e bezoek en reparatie niet het gewenste resultaat hadden bij het oplossen van de riool problemen, kwam dit bedrijf terug om alsnog een controle te doen en het probleem op te lossen. Zeer service gericht en snel gehandeld. Vriendelijk en professioneel personeel.
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen. Als wij onze werkzaameheden niet naar tevredenheid hebben opgelost dan komen wij alsnog terug om het probleem op te lossen.
Na mijn telefoontje was de wc snel en vakkundig ontstopt!
Goed om te horen, bedankt voro de mooie beoordeling.