Snel en professioneel

Verstopping snel en professioneel opgelost.

• Ervaring met: Lekdetectie

Klantvriendelijk, snel en professioneel

Probleem opgelost.

• Ervaring met: Riool ontstopping

goed bedrijf aan te bevelen

prima cervice top bedrijf deskundig personeel

• Ervaring met: Riool ontstopping

Deskundig en goede service!

Duidelijke offerte en goede prijsstelling. Komen afspraken na en werken netjes.

Dubbel gevoel…..

Eerste contact via mail was adequaat en prima, vervolgens verliep communicatie via mail/tel stroef door ziekte en/of verlof. Uiteindelijk herstel defect werd 2 weken later ingepland. Bij facturering werd 1,5 manuur teveel in rekening gebracht, “dankzij” camera’s aan huis kon ik dit bewijzen. Vakmanschap van de werknemers is prima.

• Ervaring met: Rioolrenovatie

correct op tijd, niet te beroerd om diep gat te graven, het loopt weer

Bellen, en binnen paar dagen alle ellende opgelost. Goed bezig!

goed vakkundig

goede ervaring, vakkundig en op tijd

deskundig en snel

Probleem vakkundig opgelost!

Verstopte afvoer binnen bleek een kapotte en gebroken afvoerleiding buiten te zijn. Zeer vakkundige monteur. Snelle diaagnose en ales gerepareerd. TOP

• Ervaring met: Lekdetectie

Bijzonder

Ik had een verstopping dus uiteraard te Kloeze gebeld die hebben dit al eerder bij mij gedaan en was toen zeer tevreden. Deze keer verliep het iets anders.de beste man die alleen kwam kwam al vloekend m'n huis in, omdat hij baalde dat die alleen was en dat hij blijkbaar niet goed op de hoogte was dat ze hier 4 jaar geleden ook al waren geweest voor hetzelfde probleem dus er werd meteen gebeld naar het kantoor de beste man liep van mij wel om te bellen maar is daarbij m’n slaapkamer opgelopen en daar gaan bellen dit was in totaal 3x. En nee daar was geen verstopping! Ik vond dit absoluut niet netjes Maar goed de beste man ging aan t werk in de keuken hij ging de boel frezen maar binnen 10 sec was de frees kapot heel vervelend natuurlijk en dat is onmacht snap ik ook, maar er wordt toen gebeld of er iemand kon komen met een frees(toen weer op m’n slaapkamer gebeld) Toen werd mij verteld tussen neus en lippen door dat het voor hem toch niet uitmaakte dat het langer duurde want ik moest toch de rekening betalen toen was ik helemaal verbaasd helemaal omdat hij ook net de deur uitliep om naar de bus te gaan. 10-15 later kwam die weer aan zonder frees nog maar wel met het idee om de boel te gaan doorspuiten zodat hij in ieder geval bezig was Het aparte hieraan is wel dat toen hij kwam er een heel verhaal was dat hij dat niet ging doen want dat had geen zin en dan zou het alleen maar een zooi worden en aangezien de vorige x het ook met een frees is gegaan had dat geen nut Maar goed blijkbaar om de tijd toch te kunnen door berekenen aan de klant ging hij daarmee aan de gang en werd het inderdaad een zooi in huis Op dit moment was er nog steeds geen collega met een frees dit duurde een uur( collega was op een andere klus en moest het eerst afmaken begrijp ik ook) Maar goed zooi in m’n huis een scheldende vakman en ook nog chagerijnig omdat z’n collega niet op schiet en hen dan ook nog begin af te vallen want ja het is maar een broekie en die denken alles te weten m

prima service

prima service

Perfekt

Snel,deskundig

Snel deskundig geholpen

Snelle reactie en meedenken

Er werd snel gereageerd op mijn verzoek. Gelukkig bleek er niets ernstigs aan de hand. Ik kreeg tips hoe ik eea aan kon pakken om erger te voorkomen

• Ervaring met: N.v.t.

Heel behulpzaam maar niet goedkoop

Vriendelijk bedrijf met veel kennis. Het is alleen niet goedkoop.

HET WAS GOED MAAR NIET GOEDKOOP

De afvoer van de wasmachine en de douche zijn weer helemaal schoon

• Bereikbaarheid N.v.t.
  • Snelheid N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Ervaring met: Relining

Zeer correcte afhandeling verstopping

Snel telefonische afspraak kunnen maken voor afhandeling verstopping. Deze werd via mail samen met kostenoverzicht bevestigd per mail. Ook de werknemer kwam keurig op tijd en had voldoende kennis om de verstopping efficiënt en snel op te lossen.

Topservice en héél flexibel

Michel heeft ons geweldig geholpen. Binnen no-time verstopping gevonden en daarna, in overleg met mij, structureel verholpen. Van alle markten thuis die vent en is ook nog supersnel! Aanrader voor eenieder wie een verstopping heeft.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Professioneel in uitvoering en zeer klantvriendelijk.

De verstopping is verholpen door stug doorgaan van de medewerker van Te Koeze. De storing is redelijk snel en goed verholpen.

Professionele afhandeling

Ondanks een probleem na bezoek werd er snel gereageerd en zonder kosten herstelt. Goede en hartelijke monteurs.

Heel goed.

Goed bedrijf, professionele apparatuur, vriendelijk en deskundig personeel. Zeer reëel met de prijs.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Gaan door totdat het probleem verholpen is.

Wij hadden al geruime tijd een stank in onze berging. Omdat wij het idee hadden dat het van de riolering kwam hebben wij de firma Tekloeze gebeld voor een afspraak. Binnen een paar dagen stonden zij voor de deur. Zij hebben de riolering op verschillende manieren nagekeken. Konden in eerst instantie het probleem niet vinden. Zijn netzolang door gaan zoeken totdat de oorzaak gevonden was. Er bleek geen sifon op de regenpijp te zitten waardoor de stank van het riool via de regenpijp in onze berging kwam. Zij hebben het gelijk verholpen zodat er geen stank meer is. Het waren vriendelijke mensen en werkte erg netjes. Wij zijn erg tevreden hoe alles verlopen is.

• Ervaring met: Rioolinspectie

snel geholpen, goed en vakkundig advies.

Prettig, vakkundig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken.

• Ervaring met: Rioolinspectie

Top geholpen en alles netjes!

beide mannen waren keurig op tijd en hebben de verstopping snel en kundig opgelost. Alles netjes achtergelaten. Top!

Kryptonstraat 30 30

7031GG Wehl