Nadat het 1e bezoek en reparatie niet het gewenste resultaat hadden bij het oplossen van de riool problemen, kwam dit bedrijf terug om alsnog een controle te doen en het probleem op te lossen. Zeer service gericht en snel gehandeld. Vriendelijk en professioneel personeel.
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen. Als wij onze werkzaameheden niet naar tevredenheid hebben opgelost dan komen wij alsnog terug om het probleem op te lossen.
Na mijn telefoontje was de wc snel en vakkundig ontstopt!
Goed om te horen, bedankt voro de mooie beoordeling.
Ik heb te Kloeze nodig gehad ivm met rioolinspectie. Ik merk dat de bereikbaarheid moeilijk was. De uitvoering is prima verlopen. Ik wacht nog wel steeds op het officieel verslag met foto's. Ik kreeg eerst een offerte om alles aan telalten passen. Hier stonden werkzaamheden in die niet vertelt waren door de uivoerder . Kosten liggen dan ook heel hoog. Antwoord van Te kloeze was dat ze alles altijd ruim inschatten en de kosten mogelijk later minder zijn maar ik wil graag een handtekening zetten op de echte werkzaamheden en de daarbijbehorende kosten
Bedankt voor uw reactie. U wacht nog op een rapportage, maar deze rapportage is op 24-02-2025 per mail verstuurd. Wij hebben u een richtbedrag gestuurd, omdat wij niet kunnen inschatten hoelang onze monteurs bezig zijn met de werkzaamheden. Ik heb u 24-02-2025 telefonisch gesproken en u heeft aangegeven dat u voorlopig geen gebruik wilt maken van de offerte.
goede ervaring, dank voor de snelle service en prima oplossing
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Afspraak was snel gemaakt en monteur ging voortvarend aan de slag. Er was meer graafwerk nodig om het probleem te vinden, maar dat hebben we in overleg uitgesteld. Het defect heeft zichzelf uiteindelijk opgelost.
Kundige medewerker. Snel geholpen. Probleem goed opgelost.
Proberen een oplossing te vinden. Werd goed uitgelegd, wat er gedaan moest worden. De rekening was niet te hoog, voor het werk wat er gedaan werd en de tijd , die de vakman nodig had.
Bedankt voor uw reactie.
Monteur heeft duidelijke uitleg gegeven en de verstopping in de keuken is gelukkig opgelost.
Tekloeze heeft ons uitstekend en vakkundig geholpen met onze verstopping van het wc riool. Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd en waren erg vriendelijk en hadden het zo voor elkaar!
Te Kloeze benaderd omdat er bij ons sprake is/ was van een verstopping. Eenmaal op locatie bleek dat ze niet uit konden voeren wat wij wilde. Het kwam er op neer dat er gegraven moest worden, camera erin enz. Dat zou dan een rekening worden van honderden euro's. Eigenlijk wordt je dan voor het blok gezet (wordt misbruik gemaakt van de situatie). Want er is een probleem wat opgelost moet worden en je maakt al kosten omdat ze er zijn (dit zijn toch dingen waar je eerst over na wil denken). Na overleg besloten hier nog op terug te komen (voorrijkosten betaald). We konden volgens de medewerker weer contact opnemen als we er uit waren. Opnieuw contact opgenomen maar toen wilde Te Kloeze niet meer komen.
U heeft ons gebeld voor een verstopping en deze hebben wij voor u ingepland. Wij hebben u een afspraakbevestiging gestuurd met onze tarieven. Onze monteur heeft met u vooraf besproken wat hij wilde gaan doen om de verstopping te kunnen verhelpen, maar hier was u vanwege de kosten niet mee eens. U was deze werkwijze niet gewend bij een ander ontstoppingsbedrijf. We hebben de gemaakte kosten met u op een gepaste wijze afgehandeld.
prima service
Na melding probleem zou er iemand worden langsgestuurd. Binnen 1,5 uur stond er al een monteur voor de deur die het probleem binnen 5 minuten had herkend en de oplossing had aangegeven.
geeft goede adviezen en tips om riool en afvoer open te houden.
Bleek een breuk in de riolering buiten te zitten. Dit wordt nog hersteld. Vriendelijk personeel en alles keurig netjes weer achter gelaten.
Bedankt voor uw beoordeling
Snel en vaardig!
Goed om te horen!
Super fijn overleg
Bedankt voor uw reactie.
Vaklui, en super snel alles opgelost, TOP!!
Goed om te horen, we gaan de beoordelinng doorgeven aan onze monteur.
We zijn snel verholpen van de verstopping van het riool. Vakkundig en vriendelijke monteur die ons goed heeft geholpen. Ook is er direct contact opgenomen met de gemeente, omdat het riool ook daar gedeeltelijk is verzakt. Nu alleen nog wachten op antwoord van de gemeente.
Bedankt voor uw reactie.
Medewerker kwam aan het eind van de middag, had er niet meer zoveel zin.
Bedankt voor uw reactie. Excusses voor het ongemak, maar goed dat u het aangeeft. We hebben elkaar inmiddels per telefoon gesproken en gaan uw beoordeling bespreken met onze monteur. Wij kunnen van uw ervaring leren.
Ben prima geholpen, al bij het maken van de afspraak, helder en duidelijk!
Bedankt voor uw reactie. Goed communiceren is erg belangrijk in ons vak!
Snelle reactie, probleem opgelost, vriendelijke medewerker, juiste prijsopgave vooraf
Bedankt voor uw reactie.
Hele snelle reactie van te Kloeze en de medewerkers waren kundig en gezellig. Ons probleem is netjes opgelost en de tuin netjes achtergelaten.
Vakmensen geen gepruts
De verstopping werd snel en goed verholpen. Daarnaast nuttige tips gehad.
Alleen telefonisch / mail contact. Toilet leek verstopt, later toch weer niet… Dus afspraak gecancelled. Zonder problemen, begripvol! En tot op heden geen probleem met toilet.