Goed telefonisch bereikbaar, en komt afspraak na.
Originele beoordeling
Verleden week de lekkage waarschijnlijk gevonden. En vanochtend opdracht gekregen om het te verhelpen. Vandaag zou ik gebeld worden, dat is dus niet gebeurd. Kan de douche en wc al heel lang niet gebruiken
Vakkundige vriendelijke medewerker
De verstopping is opgelost, maar de rekening vond ik behoorlijk prijzig. 35 minuten en een pluk haren verder, was de rekening 230 euro...
Bedankt voor uw reactie. De tarieven zijn vooraf bij u bekend gemaakt. We hanteren marktconforme prijzen.
De omgang van de collega's onder elkaar was erg leerling-meester en ook naar ons toe was de "meester" belerend. Daarnaast was de brandstoftoeslag in verhouding veel te hoog, vooral omdat daar ook nog BTW overheen ging en je hiervan van tevoren niet op de hoogte was. (Bijna een derde van de rekening)
Bedankt voor uw reactie. Het is niet goed om te horen, dat u ervaren heeft dat de communicatie tussen onze monteurs onderling en met u niet prettig is verlopen. Wij gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om en en gaan dit ook bespreken met onze collega monteurs. Excusses hiervoor! We hebben u 11-03-2024 / 09:55 uur een afspraakbevestiging gestuurd met daarin vermeld dat we tijdelijk een brandstoftoeslag bereken in verband met de actuele brandstofprijzen. De brandstof verhoging geldt voor onze bedrijfswagen als ook voor de machine die draait in de bedrijfswagen tijdens het ontstoppen. De brandstof kosten bedraagt ± 1 % van de totaal factuur.
Net en kundige medewerkers
Bedankt voor uw reactie.
Vlot, deskundig en prettig geholpen
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen.
Prima hebben gedaan wat ik gevraagd heb
Bedankt voor uw reactie. Goede communicatie in ons werk is erg belangrijk.
Goed geluisterd naar de klacht. Duidelijk gecommuniceerd wat ze gingen doen en wat ze aantroffen.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Probleem is helaas niet gevonden door de monteur. Monteur heeft in de kruipruimte gezocht naar lekkage, maar heeft niet de hele kruipruimte gecontroleerd. Monteur was wel vriendelijk. Na doorzoeken zijn we er achter gekomen dat de stank waarschijnlijk komt van de uitwerpselen van muizen of ander ongedierte. We lossen dit verder zelf op.
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben het riool geinspecteerd in de kruipruimte. Er waren geen bijzonderheden geconstateerd aan het riool. Wij hebben advies gegeven om de ongedierte bestrijding in te schakelen, omdat wij deze specialisme niet in huis hebben.
Vakmensen die hun werk snel en correct hebben uitgevoerd!
Gewoon top service
In vrij korte tijd het probleem in kaart gebracht en ook direct ingegrepen om erger te voorkomen.
Prima ervaring!
Bedankt voor uw reactie.
Ik heb een hele goede service gehad van een monteur met verstand van zaken. Nadeel van de inspectie vond ik de prijs: alleen de voorrijkosten waren al ongeveer 125 euro en dan is er nog niets gebeurd.
Bedankt voor uw reactie. Het starttarief bestaat uit reistijd en een halfuur werkloon. Het klopt dus niet wat u beschrijft over de voorrijkosten. Wij hebben u voor aanvang van de werkzaamheden onze tarieven opgestuurd. Indien er vragen zijn dan horen wij dit graag.
Vriendelijk aan de telefoon. Zeer snel afspraak gemaakt. Goede communicatie over het bezoek. Servicemonteur zeer vakkundig, vriendelijk en alles keurig netjes opgeruimd.
Mooie beoordeling, op deze manier willen wij ook werken. Goed om dit tereug te horen!
maandag gebeld dinsdag probleem opgelost.
Bedankt voor uw reactie. Wij proberen de afspraken altijd zo snel mogelijk in te plannen i.o.m. onze klanten.
Tekloeze heeft ons probleem doortastend en vakkundig opgelost met behulp van moderne technologie.
Bedankt voor uw reactie.
Probleem was lastig te vinden, maar door het doorzettingsvermogen uiteindelijk toch gevonden. Super netjes en heel blij dat alles weer naar behoren werkt.
Bedankt voor uw reactie. Succes met de vaat!
Prima service gehad en probleem is perfect verholpen
tevreden
Bedankt voor uw reactie.
Doen wat ze zeggen. goede informatie vooraf en komen zoals afgesproken. Snel deskundig herstel van onze verzakte riool.
Bedankt voor uw reactie. Dit is een mooie beoordeling!
Wij hebben via de gemeente contact gehad met ten Kloeze. In eerste instantie is er iemand langs geweest voor een beoordeling, deze man gaf aan dat het spoed was. Deze week moesten ze komen om het te repareren. Wij wachten op een offerte en ik moest einde van de dag bellen. Ik bellen en ik kreeg B. aan de telefoon. Nee ben je mal nu al bellen dat is veel te snel, morgen. Ik bel dinsdag rond 12:00 met de vraag of de offerte al klaar was. Weer dezelfde aan de telefoon, Nee mevrouw we zijn er heeeeel druk mee bezig. Woensdag weer gebeld en weer B. Nee mevrouw de persoon was ziek naar huis gegaan dus het kan zomaar zijn dat het morgen wordt opgepakt. Ik was het hier niet mee eens omdat een offerte in mijn beleving niet 3 dagen hoeft te duren. Daarnaast zitten wij straks weer op vrijdag om 17;00 met een verstopping. Volgende dag kregen we de offerte, een mail van V. Met 3 zinnen wat er moest gebeuren en wat ongeveer de prijs zou zijn. Toen brak mijn klomp, heb ik hier nu 4 dagen opgewacht? Wederom gebeld toen we uiteraard op vrijdag weer verstopping hadden, kreeg V aan de telefoon. Die begreep mijn frustratie en gaf aan dat het idd niet zolang hoefde te duren. Heeft direct actie ondernomen en die heeft de mannen aangestuurd. Vrijdag en maandag de halve dag hebben ze het spul gemaakt. Eindelijk!!! Monteuren waren allemaal erg vriendelijk, netjes en snapten dat ze door moesten werken omdat alle minuten erg veel geld kost. De laatsten mannen waren wat minder daarmee bezig vooral kletsen en koffie. Tot ik de factuur zag waarvan ik 45 minuten koffie heb gedronken met een koek, dit was een duur kopje koffie dus doe ik dan ook niet meer. Na 3 weken weer verstopping, de volgende dag kwamen de helpen. Bleek dat er nog resten kalk in de buis zat en veel verzakking bij de gemeente. Nu moet de gemeente dit snel oplossen want anders hebben wij weer verstopping. Ik vind dus de meeste monteuren echt fantastisch alleen de administratie vind ik bagger, mag een mannetje bij.
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze monteurs. Dit gaan we zeker doorgeven aan onze collega's. Erg jammer dat u niet tevreden bent over de voortgang van het offerte traject. We begrijpen dat iedereen snel een offerte wil ontvangen, maar dit is niet altijd mogelijk. We brengen meestal binnen 14 dagen een offerte uit, uitzonderingen daargelaten. Ook al bestaat een offerte uit enkele regels, we behandelen elke offerte zorgvuldig.
Topervaring
Na telefonisch over;eg een afspraak gemaakt, de medewerkers waren stipt op tijd. Samen met de medewerkers het probleem besproken waarna deze de verstopping op vakkundige manier opgelost hebben.
Werknemers konden snel komen en hebben de verstopping snel kunnen verhelpen. Ze hebben diverse tips gegeven om verstoppingen te voorkomen.